![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam težak to uvesti koga u web cam Vaio laptopa na kojem je pokrenut Vista Service Pack 1 ... ... Ona mi govori da trebam Service Pack 2 ili novije! Moram li kupiti ovaj ili se mogu skinuti? Također se navodi potreba za brzim USB 2 luka! Hoće li imati moj laptop to, to je oko 2 godine? Ja sam zbunjena jer je moj PC, koji je 2 godine stariji od moj laptop ima instaliran Service Pack 3 i kameru tamo radili prvi put bez ikakvih problema. Hvala Steve |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yes, you download Service Pack 2 from Microsoft website ili preko Windows Update.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows XP Service Pack 2 sa servisnim paketom Service Pack 1 | proliti | Windows Operating Systems | 6 | 21. ožujak 2009 08:54 |
| Ažuriraju se Service Pack 3 od Service Pack 1 | ralphp | Windows Operating Systems | 4 | 2. ožujak 2009 14:28 |
| Service Pack 3 | rbscooby | Windows Operating Systems | 4 | 3. svibanj 2008 07:51 |
| Windows XP Service Pack 2 | teenee23 | Općenito Software Chat | 7 | 23. ožujak 2008 13:50 |
| Service Pack 2 | Scouse | Windows Operating Systems | 4 | 9. listopad 2007 13:44 |
| Thread Tools | |
| |