![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Próbálom telepíteni a web-cam a Vaio laptop ami fut Vista Service Pack 1 ... ... Azt mondja: Szükségem van a Service Pack 2 vagy magasabb! Meg kell vásárolni ezt vagy azt tudom letölteni? Azt is megemlíti, hogy szükség van a nagy sebességű USB 2 ports! Will my laptop ezeket, akkor körülbelül 2 év? Én vagyok zavarodva, mert a számítógép, amely 2 évvel idősebb, mint az én-m laptop van telepítve a Service Pack 3 és a kamera dolgozott ott először a problémák. Köszönöm Steve |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, töltse le a Service Pack 2 a Microsoft honlapján keresztül, vagy a Windows Update.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows XP Service Pack 2 szervizcsomag a Service Pack 1 | shed | A Windows operációs rendszerek | 6 | 21. március 2009 08:54 |
| Frissítése a Service Pack 3 A Service Pack 1 | ralphp | A Windows operációs rendszerek | 4 | 2. március 2009 14:28 |
| A Service Pack 3 | rbscooby | A Windows operációs rendszerek | 4 | 3. május 2008 07:51 |
| Windows XP Service Pack 2 | teenee23 | General Chat szoftver | 7 | 23. március 2008 13:50 |
| Service Pack 2 | Scouse | A Windows operációs rendszerek | 4 | 9. október 2007 13:44 |
| Téma eszközök | |
| |