![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I'm trying to install web cam dėl vaio laptop kuris veikia ... Vista Service Pack 1 "... Jis man sako, man reikia Service Pack 2 arba naujesnę versiją! Ar aš turiu pirkti tai ar galiu jį atsisiųsti? Jis taip pat paminėjo didelės spartos USB reikia 2 ports! Ar mano nešiojamas kompiuteris jau jų, tai apie 2 metai? I'm confused, nes mano kompiuteryje, kuris yra 2 metais vyresnis nei mano nešiojamas kompiuteris jau įdiegtas Service Pack 3 "ir kamera dirbo ten pirmą kartą be jokių problemų. Ačiū Steve |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, galite parsisiųsti 2 pakeitimų paketą iš "Microsoft" svetainės arba per "Windows Update.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Windows XP Service Pack 2 nuo Service Pack 1 | sąsiauris | Windows "operacinės sistemos | 6 | Kovas 21, 2009 08:54 |
| Atnaujinama su Service Pack 3 "Nuo Service Pack 1 | ralphp | Windows "operacinės sistemos | 4 | 2 kovas 2009 14:28 |
| Service Pack 3 | rbscooby | Windows "operacinės sistemos | 4 | 3 gegužė 2008 07:51 |
| Windows XP Service Pack 2 | teenee23 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | Kovas 23, 2008 13:50 |
| Service Pack 2 | Scouse | Windows "operacinės sistemos | 4 | 9 spalis 2007 13:44 |
| Temos įrankiai | |
| |