![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im инсталира XP и натиснете F6, когато тя ми казва, за да мога да получа SATA имидж тя ми казва, за да вмъкнете флопи, които дойдоха с mobo аз правя след това го казва PRES влиза направя, но тогава той просто натиснете въведете jepps каза: Аз съм сериозно ще да бие това глупаво
some1 моля кажете ми как мога да поправя това също така, ако се игнорира, че той идва нагоре казва ftdisk корупционни натиснете въведете аз правя след това го казва натиснете влиза до rebboot HELP ME PLEASE! Моята система: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте се прави SATA драйвер диска отново, използвайте различен флопи.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изглежда са много проблеми с компютъра си .....
| |||
| |||
| Добре направи, че флопи устройството isn't повреден, или се опитайте да unattaching и reattaching?, Може и да не е увиснал карам, но само с мисъл? |
|
| |||
| |||
| Ще направя thnx болни видите как това се отнася и за известно време след като му има вирус на болните преинсталиране |
|
| |||
| |||
| Оказа се на твърдия диск контролер не е настроен на SATA RAID, промяна на настройка в BIOS означава вече не трябваше да се използват флопи, аз съм просто в пъти .Цитат:
. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Странни Проблем Опитвате се да инсталирате AOL | P5200 | Общи Софтуер Чат | 5 | 2-ро Mar 2009 13:24 |
| XP инсталира проблем (да зависне) | xactly | Windows операционни системи | 7 | 9 октомври 2008 09:52 |
| Софтуер инсталирате проблем. | rbirckhead | Общи Софтуер Чат | 1 | 2-ро Jan 2008 19:18 |
| Инсталирайте XP Pro. Проблем | Benji | Windows операционни системи | 9 | 11 Дек 2007 13:14 |
| Word инсталирате проблем | redvet | Офис Suites & Приложения | 4 | 11 Юни 2007 09:51 |
| Нишка Инструменти | |
| |