![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im instalaci XP i tiskové f6, když mi řekl, abych mohl dostat SATA obrazu je mi k vložení diskety, které se stalo s mobo já pak říká zadat i pres to, ale pak už jen stiskněte enter jepps řekl jsem vážně jít porazit je hloupá
some1 prosím řekněte mi, jak mám spravit také ignorovat, že i když to přijde říct ftdisk zkorumpované tiskové vstoupit i do pak říká stiskněte Enter rebboot HELP ME PLEASE! Můj systém: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokuste se co ovladač SATA disk, použijte jinou disketu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vypadá to, že mají mnoho problémy s počítačem .....
| |||
| |||
| Ok ujistěte disketové mechaniky isnt poškozené, nebo zkuste unattaching a reattaching?, Nemusí být disketové mechaniky, ale jen myslel? |
|
| |||
| |||
| thnx to bude špatně vidět, jak je pro tuto chvíli poté, co její virus dostal na nemocné přeinstalujte |
|
| |||
| |||
| Ukázalo se, že pevný disk ovladač byl nastaven na SATA RAID ne, změna nastavení v BIOSu znamenalo, že jsem již musel použít disketu jsem jednoduchý občas .Citace:
. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Divný problém pokouší nainstalovat AOL | P5200 | Obecné Software Chat | 5 | 2. března 2009 13:24 |
| Instalace XP problém (zablokuje se) | xactly | Operační systémy Windows | 7 | 9. říjen 2008 09:52 |
| Software nainstalovat problém. | rbirckhead | Obecné Software Chat | 1 | 2. ledna 2008 19:18 |
| Instalace XP Pro. Problém | Benji | Operační systémy Windows | 9 | 11. prosince 2007 13:14 |
| Word instalace problém | redvet | Office & Aplikace | 4 | 11 června 2007 09:51 |
| Thread Nástroje | |
| |