![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
IM instalirate XP i pritisnite F6, kada je reći mene kako ja mogu dobiti SATA image to kaze mi da umetnite disketu koja je došla s mobo radim onda kaže pres unesete mi je činiti, ali onda samo pritisnite Enter jepps rekao: Ja sam ozbiljno događa da tuku ga nedotupavan
some1 molim recite mene kako mogu dodati škripac ovaj isto tako ako ja zanemariti da se dolazi izgovaranjem ftdisk izopačavati pritisnite Enter i to onda kaže pritisnite ENTER da biste rebboot pomoć mene ugoditi?
My System: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pokušajte izradu SATA driver disk, koristite neku drugu disketu.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vi, čini se da imaju dosta problemi s računalom .....
|
|||
|
|||
|
Ok da li floppy disk nije oštećen, ili pokušajte unattaching i reattaching?, Možda neće biti u floppy drive a samo misli?
|
|
|
|||
|
|||
|
će učiniti thnx bolestan vidjeti kako ovo ide za neko vrijeme nakon njegove virus's got ill reinstalirati
|
|
|
|||
|
|||
|
Ispada Hard disk kontroler je bio postavljen na Ne SATA RAID, mjenjanje postavka unutar BIOS-a značilo mi više nije morao koristiti disketu, ja sam jednostavno s vremena na vrijeme
.Quote:
.
|