![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im diegiant XP ir paspauskite F6, kai jis man sako, kad galiu gauti SATA vaizdas jis man sako, įrašyti į diskelį, kuris buvo su MOBO Aš tada jis sako pres įveskite I do, bet tada jis tiesiog jepps sakydamas paspauskite ENTER aš rimtai ketina mušti jis kvailas
Prašome some1 man papasakoti, kaip man išspręsti šią problemą, taip pat jei i ignore kad jis pasirodo sako ftdisk sugadintas paspauskite ENTER Aš tada jis sako, paspauskite ENTER, kad rebboot HELP ME PLEASE! Mano sistema: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pabandykite SATA diską iš naujo, naudojant kitą diskelį.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs, atrodo, kad daug problemos su kompiuteriu .....
| |||
| |||
| Gerai įsitikinkite diskelių forget sugadintas, arba bandykite unattaching ir reattaching?, Gali būti diskelių, bet jos tiesiog mintis? |
|
| |||
| |||
| darys thnx blogai pamatyti, kaip tai galima pasakyti ir tuo tarpu, kai jos gavo viruso ligos naujo |
|
| |||
| |||
| Pasirodo, Hard Drive Controller buvo nustatyta, kad ne SATA, RAID, keisti per BIOS Vadinasi, aš jau turėjo naudoti diskelio; Esu paprasta, kartais .Citata:
. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Keista problema bandant įdiegti AOL | P5200 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 5 | 2 kovas 2009 13:24 |
| XP diegimo problema (pakimba) | xactly | Windows "operacinės sistemos | 7 | 9 spalis 2008 09:52 |
| Programinės įrangos diegimo problema. | rbirckhead | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 2 sausis 2008 19:18 |
| Įdiekite XP Pro. Problema | Benji | Windows "operacinės sistemos | 9 | 11 gruodis 2007 13:14 |
| Word install problema | redvet | Office Suites & Applications | 4 | Birželis 11, 2007 09:51 |
| Temos įrankiai | |
| |