![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| І. М. установки XP натисніть F6 і коли він говорить мені, щоб я міг отримати зображення SATA вона каже мені, щоб вставити дискету, що вставляється з Mobo я тоді він говорить Pres ввести я, але потім просто jepps кажучи клавішу ENTER Я серйозно збираюся щоб перемогти його нерозумно
Будь ласка, скажіть мені some1 Як мені виправити це також, якщо я пропускаю, що мова йде вгору кажучи Ftdisk корумпованих клавішу ENTER я тоді він говорить клавішу ENTER, щоб rebboot HELP ME PLEASE! Моя система: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте зробити SATA-диска драйвера знову, використовуючи іншу дискету.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви, здається, є багато проблеми з комп'ютером .....
| |||
| |||
| ОК переконаєтеся, що дискета хіба диска пошкоджена, або спробувати unattaching і приєднати?, Не може бути дисковод, але його справедливі думки? |
|
| |||
| |||
| зробимо Thnx жорстокого побачити, як це виходить за жорстоке саме в той час як перевстановити свій отримали вірус |
|
| |||
| |||
| Виявляється Контролер жорсткого диска була встановлена на RAID НЕ SATA, змінивши налаштування в BIOS означало, що я більше не доводилося використовувати дискети; я простий в рази .Цитата:
. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Дивну проблему намагається встановити AOL | P5200 | General Software чат | 5 | 2 березня 2009 13:24 |
| XP встановіть завдання (зависає) | xactly | Операційні системи Windows | 7 | 9 жовтня 2008 09:52 |
| Установка програмного забезпечення проблема. | rbirckhead | General Software чат | 1 | 2 січня 2008 19:18 |
| Встановити XP Pro. Проблеми | Бенджі | Операційні системи Windows | 9 | 11 грудня 2007 13:14 |
| Слова установка проблема | redvet | Office Suites & Застосування | 4 | 11 червня 2007 09:51 |
| Різьба Інструменти | |
| |