![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| След много часове на tring да инсталирате XP Имам дойде отново тук в търсене на помощ. Аз просто имам нов PSU и GPU (
OCZ 600 вата и MSI 8800gt OC ) Си мислех, че би било по-добре да преинсталирате системата си, за да го прясна и чиста за моята нова карта, но когато стане да инсталирате 34 минути просто увисва. Аз опитах всички решения за разрешаване на този искал Рединг файла Setupapi.log и изтриване на последната. INF файлове, но да не се ползват. Мога някой харесвам помагам аз имам почти всичките ми губи търпение с този . Моята система: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може да е на хард диска ви, да не вършат FULL формат, преди да инсталирате и вие също може да опитате пускането в друга машина и изпълнявате FULL проверка диск, на него да се поберат всички грешки.
| |||
| |||
| направи пълен формат на два пъти (взеха час) и 3 бързи формати. |
|
| |||
| |||
| Съжалявам за двоен пост, но аз успях да се VISTA ULTIMATE 64 до инсталирате толкова зле, че се използват за момента. |
|
| |||
| |||
| LOL защо искаш XP, ако имаш, че Vista, освен ако не ви CP е боклук като моя ... |
|
| |||
| |||
| Бих искам XP, поради факта, че стабилното водачите не са съвместими с Vista. Също така ми изглежда PC глупости? (! NO!) Имаш забранява това, което искаш да знаеш! ! Fool STOP спам! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То може да бъде, че XP диск е счупен ....
|
| |||
| |||
| Аз се върнах на XP, аз го получите звук шофьори да работят на Vista с XP работи в режим "(щракнете с десния бутон, свойства), но изпълнението е ужасно в повечето, ако не всички игри и демонстрации. Crysis работи на по-жесток 5FPS сравнение с 15FPS на XP. Използвайки CCC (Crysis персонализирана Config) Аз съм в състояние да постигне между 20 - 30 FPS . Но надстройка на системата, е най-добрият избор но също така и скъпи.Имах предвид физически удари theHard Drive, за да работят, а аз късно реализира в BIOS е определен за SATA RAID не (не че го направи разлика). |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| XP инсталира проблем | xactly | Windows операционни системи | 5 | 20 октомври 2009 09:57 |
| Бойците Вися След въвеждане от потребителя | xactly | Общи Хардуер Чат | 1 | 22-ри септември 2009 г 13:45 |
| GPU издаване? PC Ботуши Само в безопасен. Иначе Графичен FAULTS и Дръж. | lukeflegg | Общи Хардуер Чат | 6 | 7 юли 2009 20:03 |
| Инсталирайте XP Pro. Проблем | Benji | Windows операционни системи | 9 | 11 Дек 2007 13:14 |
| (XP) при стартиране на системата Дръж Fix | владетел | Общи Софтуер Чат | 3 | 11 Сеп 2006 13:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |