![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po mnoha hodinách Tring instalaci xp jsem sem přišel znovu hledat pomoc. Dostal jsem novou PSU a GPU (
OCZ 600w a MSI 8800gt OC ) Myslel jsem, že by bylo lepší přeinstalovat můj systém, aby bylo čerstvé a čisté pro mou novou kartu, ale při instalaci se dostane do 34 minut je prostě zasekne. Mám vyzkoušeli všechny řešení k řešení tohoto, jako Redingová soubor Setupapi.log a mazání poslední. Inf souboru, ale bezvýsledně. Může někdo prosím pomozte jsem téměř ztratil všechny moje trpělivost s touto . Můj systém: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| By mohl být váš pevný disk, děláš na plný formát před instalací a můžete také zkusit uvedení v jiném stroji a provozování PLNOPRŮTOČNÝ zkontrolovat disk na to, aby se vešly všechny chyby.
| |||
| |||
| udělat plný formát dvojnásobek (vzal hodin) a 3 rychlé formáty. |
|
| |||
| |||
| omluva za dvojí příspěvek, ale i podařilo dostat Vista Ultimate 64 nainstalovat tak špatně, že se používají v současné době. |
|
| |||
| |||
| lol, proč chcete xp, pokud máš, že Vista není-li vaše cp je svinstvo, jako je moje ... |
|
| |||
| |||
| I want XP by s ohledem na skutečnost, že Øresundu ovladače nejsou kompatibilní s Vista. Také se moje PC vypadat svinstvo? (! NE!) Máte zakázaný, co víš! ! Podvedeš STOP spam! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To by mohlo být, že XP disk je poškozen ....
|
| |||
| |||
| Jsem zpátky na XP, jsem si zvukové ovladače pro práci na Vista běží v režimu XP (Right-click, vlastnosti), ale výkon je hrozné ve většině, ne-li všechny hry a dema. Crysis běží na ďábelský 5FPS oproti 15FPS na XP. Pomocí CCC (Crysis Vlastní Config) jsem schopen dosáhnout mezi 20 až 30 FPS . Ale upgrade systému je nejlepší volbou , ale také nejdražší.Musel jsem tělesně postižených theHard Drive pro jeho práci, a později i realizována v bios je stanoven na ne SATA RAID (ne že by se žádný rozdíl). |