μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

XP εγκατάσταση πρόβλημα (κολλάει)

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27 Μάρτη 2008, 09:20
Ομάδα Δωρητών

Default XP εγκατάσταση πρόβλημα (κολλάει)

Μετά από πολλές ώρες για την εγκατάσταση xp Τρινγκ έχω εδώ ήρθε και πάλι στην αναζήτηση βοήθειας. Απλώς έχεις ένα νέο PSU και GPU (OCZ 600W και MSI 8800gt OC) Νόμιζα ότι θα ήταν καλύτερο να επανεγκαταστήσω το σύστημά μου να είναι φρέσκα και καθαρά για τη νέα μου κάρτα, αλλά όταν η εγκατάσταση γίνεται σε 34 λεπτά ακριβώς κολλάει. Έχω δοκιμάσει όλες τις λύσεις για την επίλυση αυτού του σαν αρχείο Setupapi.log Reding και τη διαγραφή του τελευταίου. Inf, αλλά δεν μπορεί να. Μπορεί κάποιος παρακαλώ βοήθεια έχω χάσει σχεδόν όλη μου την υπομονή με την παρούσα.

Το σύστημά μου: xX_TeK_GaMeR_Xx

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6700
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
OCZ 6400 2 x 2GB ReaperX
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI NX8800GT
Κάρτα Ήχου:
Realtek ALC 889A Dolby Digital
Hard Drive (s):
OCZ SSD 60GB, WD 250GB HDD
Optical Drive (s):
LG HL-DT-ST DVDRAM GH22LS30
Υπόθεση / PSU:
Cooler Master ΠΑ-932, OCZ 600W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Ethernet, BT @ 2Mb (250KB / S DL)
Monitor (ες):
Xerox XA7-17θ, SHARP LC26D44
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate RC1 X32
Old 27 Μάρτη 2008, 09:29
Διαχειριστής Ομάδα

Θα μπορούσε να είναι σκληρό σας δίσκο, κάνεις ένα πλήρη μορφή πριν από την εγκατάσταση και μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τη θέση της σε ένα άλλο μηχάνημα και να εκτελεί πλήρη έλεγχο στο δίσκο για να χωράει οποιαδήποτε λάθη.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 27 Μάρτη 2008, 09:33
Ομάδα Δωρητών

γίνει πλήρης μορφή δύο φορές (πήρε ώρες) και 3 γρήγορη μορφές.
Old 27 Μάρτη 2008, 13:13
Ομάδα Δωρητών

Συγγνώμη για το διπλό post αλλά κατόρθωσε να Vista Ultimate 64 για την εγκατάσταση είναι τόσο άρρωστος που χρησιμοποιεί προς το παρόν.
Old 27 Μάρτη 2008, 16:33
Banned Ομάδα

lol γιατί θέλετε xp αν έχεις vista ότι cp Αν δεν σας είναι χάλια, όπως η δική μου ...
Old 29 Μαρτίου 2008, 09:16
Ομάδα Δωρητών

Θα ήθελα XP, λόγω του γεγονότος ότι τα προγράμματα οδήγησης ήχου δεν είναι συμβατές με Vista.

Επίσης, κάνει τον υπολογιστή μου εξετάσουμε χάλια; (! ΟΧΙ!) Έχεις απαγορευθεί τι ξέρεις! ! FOOL STOP Spamming!
Old 10 Απρίλη 2008, 17:06
Συντονιστής Ομάδας

Θα μπορούσε να είναι ότι ο δίσκος είναι σπασμένα XP ....

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 9η Οκτ 2008, 09:52
Ομάδα Δωρητών

Είμαι πίσω σε XP, έκανα λάβετε τον ήχο τους οδηγούς για να εργάζονται για Vista εκτελώντας XP σε κατάσταση λειτουργίας (κάντε δεξί κλικ, ιδιότητες), αλλά η απόδοση είναι το πιο φοβερό, αν δεν είναι όλα τα παιχνίδια και demos. Crysis τρέχει σε μια διαβολική 5FPS έναντι 15FPS για XP. Με τη χρήση CCC (Crysis Custom Config) είμαι σε θέση να επιτύχει μεταξύ 20 - 30 FPS . Ωστόσο, μια αναβάθμιση του συστήματος είναι η καλύτερη επιλογήαλλά και το αγαπημένο.

Έπρεπε να πληγεί σωματικά theHard Drive για την εργασία, και θ αργότερα στο BIOS είναι αυτό που σε RAID δεν SATA (που δεν θα κάνει καμία διαφορά).
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Xp εγκαταστήσετε πρόβλημα xactly Λειτουργικά συστήματα Windows 5 20 Οκτωβρίου 2009 09:57
Bios Hang Μετά User Input xactly Γενική Συζήτηση Hardware 1 22 Σεπτεμβρίου 2009 13:45
GPU Τεύχος; Μόνο Boots υπολογιστή σε ασφαλή. Διαφορετικά Γραφικών και Faults Hang. lukeflegg Γενική Συζήτηση Hardware 6 7 Ιουλ 2009 20:03
Εγκατάσταση XP Pro. Πρόβλημα Benji Λειτουργικά συστήματα Windows 9 11 Δεκ. 2007 13:14
(XP) κατά την εκκίνηση του συστήματος Hang Fix χάρακα Γενικά Λογισμικό Chat 3 11 Σεπ 2006 13:00
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.