![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μετά από πολλές ώρες για την εγκατάσταση xp Τρινγκ έχω εδώ ήρθε και πάλι στην αναζήτηση βοήθειας. Απλώς έχεις ένα νέο PSU και GPU (
OCZ 600W και MSI 8800gt OC ) Νόμιζα ότι θα ήταν καλύτερο να επανεγκαταστήσω το σύστημά μου να είναι φρέσκα και καθαρά για τη νέα μου κάρτα, αλλά όταν η εγκατάσταση γίνεται σε 34 λεπτά ακριβώς κολλάει. Έχω δοκιμάσει όλες τις λύσεις για την επίλυση αυτού του σαν αρχείο Setupapi.log Reding και τη διαγραφή του τελευταίου. Inf, αλλά δεν μπορεί να. Μπορεί κάποιος παρακαλώ βοήθεια έχω χάσει σχεδόν όλη μου την υπομονή με την παρούσα . Το σύστημά μου: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσε να είναι σκληρό σας δίσκο, κάνεις ένα πλήρη μορφή πριν από την εγκατάσταση και μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τη θέση της σε ένα άλλο μηχάνημα και να εκτελεί πλήρη έλεγχο στο δίσκο για να χωράει οποιαδήποτε λάθη.
| |||
| |||
| γίνει πλήρης μορφή δύο φορές (πήρε ώρες) και 3 γρήγορη μορφές. |
|
| |||
| |||
| Συγγνώμη για το διπλό post αλλά κατόρθωσε να Vista Ultimate 64 για την εγκατάσταση είναι τόσο άρρωστος που χρησιμοποιεί προς το παρόν. |
|
| |||
| |||
| lol γιατί θέλετε xp αν έχεις vista ότι cp Αν δεν σας είναι χάλια, όπως η δική μου ... |
|
| |||
| |||
| Θα ήθελα XP, λόγω του γεγονότος ότι τα προγράμματα οδήγησης ήχου δεν είναι συμβατές με Vista. Επίσης, κάνει τον υπολογιστή μου εξετάσουμε χάλια; (! ΟΧΙ!) Έχεις απαγορευθεί τι ξέρεις! ! FOOL STOP Spamming! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσε να είναι ότι ο δίσκος είναι σπασμένα XP ....
|
| |||
| |||
| Είμαι πίσω σε XP, έκανα λάβετε τον ήχο τους οδηγούς για να εργάζονται για Vista εκτελώντας XP σε κατάσταση λειτουργίας (κάντε δεξί κλικ, ιδιότητες), αλλά η απόδοση είναι το πιο φοβερό, αν δεν είναι όλα τα παιχνίδια και demos. Crysis τρέχει σε μια διαβολική 5FPS έναντι 15FPS για XP. Με τη χρήση CCC (Crysis Custom Config) είμαι σε θέση να επιτύχει μεταξύ 20 - 30 FPS . Ωστόσο, μια αναβάθμιση του συστήματος είναι η καλύτερη επιλογή αλλά και το αγαπημένο.Έπρεπε να πληγεί σωματικά theHard Drive για την εργασία, και θ αργότερα στο BIOS είναι αυτό που σε RAID δεν SATA (που δεν θα κάνει καμία διαφορά). |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Xp εγκαταστήσετε πρόβλημα | xactly | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 20 Οκτωβρίου 2009 09:57 |
| Bios Hang Μετά User Input | xactly | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 22 Σεπτεμβρίου 2009 13:45 |
| GPU Τεύχος; Μόνο Boots υπολογιστή σε ασφαλή. Διαφορετικά Γραφικών και Faults Hang. | lukeflegg | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 7 Ιουλ 2009 20:03 |
| Εγκατάσταση XP Pro. Πρόβλημα | Benji | Λειτουργικά συστήματα Windows | 9 | 11 Δεκ. 2007 13:14 |
| (XP) κατά την εκκίνηση του συστήματος Hang Fix | χάρακα | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 11 Σεπ 2006 13:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |