![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Poslije mnogo sati tring instalirati xp sam opet došao ovdje u potrazi za pomoći. JA pravedan je dobio novu GPU i PSU (
OCZ 600w a 8800gt OC MSI ) Mislila sam da bi bilo bolje da reinstalirati moj sistem to izraditi Internet svježe i čisto za moju novu karticu, ali kad je instalirati dobiva do 34 minuta samo smrzne. Pokušao sam sve ovo riješiti rešenja kao što je reding Setupapi.log i brisanje datoteka i posljednji. Inf datoteke, ali to ne iskoristiti. Može netko ugoditi pomoć sam izgubio skoro sve moje strpljenje s ovim . My System: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mogao bi biti vaš hard disk, ti radiš redoviti oblik prije instalirati i možete pokušati stavljajući ga u neki drugi stroj i pokrenete FULL check disk na to da stane bilo koje greške.
| |||
| |||
| obaviti kompletan format dvaput (uzeo sata) i 3 brzi formatima. |
|
| |||
| |||
| žao double post, ali sam uspjela doći Vista Ultimate 64 instalirati tako bolestan da se koriste za sada. |
|
| |||
| |||
| lol zašto želite ako imaš xp vista da ako vaš cp je sranje kao i moje ... |
|
| |||
| |||
| Htjela želite XP zbog činjenice da je Zvučni driveri nisu kompatibilni sa Vidik. Također ne moj PC izgledati sranje? (! NE!) Imaš zabranjen što znaš! ! Bezumnik spam STOP! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moglo bi biti da je XP na disku se pokvario ....
|
| |||
| |||
| Ja nazad na XP, JA je dobio zvučni driveri raditi na Vista trčanje in XP mod (desni klik, Properties), ali je izvedba je strašna u većini, ako ne i sve igrice i demo. Crysis prometuje na dijaboličan 5FPS odnosu na 15FPS na XP. Korištenjem CCC (Crysis Custom Config) Ja sam u mogućnosti postići između 20 - 30 FPS . No, sustav nadograditi je najbolji izbor ali ujedno i najdraži.Morao sam fizički hit theHard Voziti ga na rad, a kasnije sam shvatila u bios je bio postavljen na SATA RAID ne (nije da su sve razlike). |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Install xp problem | xactly | Windows Operating Systems | 5 | 20 listopad 2009 09:57 |
| Bios Hang Po User Input | xactly | General Hardware Chat | 1 | 22 rujan 2009 13:45 |
| GPU Issue? Samo Boots računala u sigurnom. Inače Grafički Greške i hang. | lukeflegg | General Hardware Chat | 6 | 7. srpnja 2009 20:03 |
| Instalacija XP Pro. Problem | Benji | Windows Operating Systems | 9 | 11. prosinac 2007 13:14 |
| (XP) pri pokretanju sustava Drľite Fix | ravnalo | Općenito Software Chat | 3 | 11th Sep 2006 13:00 |
| Thread Tools | |
| |