![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Miután sok órán Tring telepíteni XP-én jöttem újra keresi a segítséget. Most kaptam egy új PSU és GPU (
OCZ 600W és MSI 8800gt OC ) Azt hittem, hogy jobb lenne visszahelyez az én-rendszer, hogy a friss és tiszta, mert az új kártya, de ha a telepítés lesz a 34 perc alatt csak lefagy. Nekem van próbált minden a megoldásokat, hogy oldja meg ezt, mint Reding a Setupapi.log fájlt, és törli az utolsó. Inf fájl, de mindhiába. Tud valaki kérem, segítsen nekem van szinte minden elvesztette türelmét e . My System: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet, hogy a merevlemez, csinálsz egy teljes format előtt telepíteni és azt is, próbálja meg egy másik gépen fut, és a teljes körű ellenőrzését lemez, hogy alkalmasak a hibákat.
| |||
| |||
| tenni a teljes formátum kétszer (volt óra) és a 3. gyors formátumokat. |
|
| |||
| |||
| Bocs a dupla post, de sikerült Vista Ultimate 64 telepíteni igen rosszul használja, hogy az adott időpontban. |
|
| |||
| |||
| lol, miért akarod, ha xp van kilátás, hogy ha a cp a szar, mint az enyém ... |
|
| |||
| |||
| Azt szeretném XP az oka, hogy a hang a járművezetők nem kompatibilis a Vista. Szintén nem a PC nézd szar? (Nem!) Van tiltva mit tudsz! ! Bolond spamming STOP! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet, hogy az XP lemez sérült ....
|
| |||
| |||
| Én vissza XP, én tettem be a hang a járművezetők számára, hogy a Vista által futó XP módot (kattintson a jobb gombbal, tulajdonságok), de a teljesítménye szörnyű a legtöbb, ha nem minden a játékok és demók. Crysis fut egy ördögi 5FPS a 15FPS az XP. Segítségével CCC (Custom Crysis Config) Én képes elérni a 20 - 30 FPS . De a rendszer fejlesztésére a legjobb választás de még a legdrágább.Volt, hogy fizikailag hit theHard Drive azt a munkát, és én később valósult meg a BIOS-ban van meg, hogy nem SATA RAID (nem, hogy készült-e különbség). |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Xp install probléma | xactly | A Windows operációs rendszerek | 5 | Október 20, 2009 09:57 |
| Bios Hang Upon adatbevitel | xactly | Általános fémáru Chat | 1 | Szeptember 22, 2009 13:45 |
| GPU kérdés? Csak a PC-ban Biztos Boots. Egyébként grafikai hibák és a hang. | lukeflegg | Általános fémáru Chat | 6 | 7. július 2009 20:03 |
| Felszerel XP pro. Probléma | Benji | A Windows operációs rendszerek | 9 | 11. december 2007 13:14 |
| (XP) Hang rendszer indításkor Fix | vonalzó | General Chat szoftver | 3 | 11 Sep 2006 13:00 |
| Téma eszközök | |
| |