![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לאחר שעות ארוכות של tring להתקין XP אני באתי לכאן שוב בחיפוש אחר עזרה. אני רק צריך חדשה PSU ו GPU (
OCZ 600w ו MSI 8800gt OC ) אני חשבתי שזה יהיה יותר טוב להתקין מחדש את המערכת כדי לעשות את זה טרי ונקה עבור הכרטיס החדש שלי, אבל כאשר יגיע כדי להתקין 34 דקות זה פשוט נתקע. ניסיתי את כל הפתרונות כדי לפתור את זה כמו reding Setupapi.log למחוק את הקובץ האחרון. Inf קבצים אך ללא הועיל. מישהו יכול בבקשה לעזור אני כמעט איבדתי את הסבלנות עם כל זה . המערכת שלי: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יכול להיות כונן קשיח, אתה עושה מלא פורמט לפני התקנת ואתה יכול גם לנסות לשים את זה אחר מפעיל מכונת מלא בדיקת דיסק עליו כדי להתאים את השגיאות.
| |||
| |||
| נעשה בגודל מלא פעמיים (לקח שעות) ו 3 מהיר הפורמטים. |
|
| |||
| |||
| מצטער על ההודעה כפולה אבל הצלחתי להגיע Vista Ultimate 64 להתקין כך חולה להשתמש כי לעת עתה. |
|
| |||
| |||
| LOL למה אתה רוצה XP אם יש לך את זה, אלא אם כן את Vista CP היא שטויות כמו שלי ... |
|
| |||
| |||
| הייתי רוצה XP בשל העובדה כי סאונד נהגים אינם תואמים Vista. האם גם המחשב שלי נראה שטויות? (! לא!) מגורש יש לך מה אתה יודע! ! טיפש העצירה דואר זבל! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה יכול להיות כי XP הדיסק מקולקל ....
|
| |||
| |||
| אני חזור על XP, עשיתי לקבל קולות הנהגים לעבוד על Vista ב-XP על ידי הפעלת מצב (לחץ לחיצה ימנית, מאפיינים), אבל הוא נורא ביצועים ברוב אם לא כולם משחקים הדגמות. Crysis פועל בכל diabolical 5FPS לעומת 15FPS על XP. באמצעות CCC (Crysis Config אישית) אני יכול להשיג בין 20 - 30 FPS . אבל מערכת השדרוג הוא הבחירה הטובה ביותר אבל גם את dearest.הייתי צריך להכות פיזית כונן theHard לעבוד על זה, ואני realised מאוחר יותר ב-BIOS הוא היה מוגדר כ RAID לא SATA (שהוא לא עשה שום הבדל). |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיה להתקין XP | xactly | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 20 אוקטובר 2009 09:57 |
| Bios חכה עם קלט משתמש | xactly | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 22 ספטמבר 2009 13:45 |
| GPU issue? רק ב-PC המגפיים בטוח. אחרת גרפי תקלות ו תחזיק מעמד. | lukeflegg | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 7 יולי 2009 20:03 |
| התקנת XP Pro. בעיה | Benji | מערכות ההפעלה Windows | 9 | 11th דצמבר 2007 13:14 |
| (XP) בעת אתחול המערכת תחזיק מעמד תקן | שליט | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 11th ספטמבר 2006 13:00 |
| שרשרת כלים | |
| |