![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po daugelio valandų Tring įdiegti XP "Aš atėjau čia vėl ieškoti pagalbos. Aš ką tik gavo naują PSU GPU (
OCZ 600W ir MSI 8800GT OC ) Aš maniau, kad geriau būtų įdiegti savo sistemą, kad šviežios ir švarios mano naują kortelę, bet kai įdiegti pasireiškia iki 34 minučių, jis tiesiog stringa. Aš išbandžiau visus sprendimus, kaip išspręsti šią Reding Setupapi.log failą ir ištrinti paskutinis. INF failus, bet nesėkmingai. Can someone please help turiu beveik prarado visą savo kantrybę šio . Mano sistema: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galėtų būti jūsų standžiajame diske, jūs darote visą formatavimą, prieš įdiegti ir jūs taip pat galėtų pabandyti pradėti jį į kitą kompiuterį ir paleisti patikrinti visus disko ji tinka bet kokios klaidos.
| |||
| |||
| Priimta visas formatas du kartus (buvo laikas) ir 3 greitą formatų. |
|
| |||
| |||
| sorry for double post, bet man pavyko gauti Vista Ultimate 64 įrengti taip blogai naudojate, kad šiuo metu. |
|
| |||
| |||
| Lol, kodėl norite XP, jei turite Vista, kad jeigu jūsų CP yra šūdas, kaip mano ... |
|
| |||
| |||
| Norėčiau XP, dėl to, kad garso tvarkyklės yra nesuderinamos su Vista. Pat reiškia mano kompiuterio atrodyti šūdas? (! NE!) You got uždraustas what do you know! ! Fool STOP nepageidaujamo e. pašto platinimą! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jis galėtų būti kad XP diskas neveikia ....
|
| |||
| |||
| Aš vėl XP, I didn't get garso tvarkyklės darbui su Vista veikia, XP režimas (dešiniuoju pelės mygtuku, ypatybės), bet darbo našumas yra baisi dauguma jei ne visi žaidimai ir programos demo. Crysis eina ne diabolic 5FPS, palyginti su 15 KADRŲPER SEK ant XP. Naudodami CCC (Crysis Custom config) Galiu pasiekti nuo 20 - 30 fps . Tačiau sistemos atnaujinimas yra geriausias pasirinkimas bet brangus.Aš fiziškai nukentėjo theHard Drive jį į darbą, o aš vėliau suprato, į BIOS buvo nustatyta, kad ne SATA RAID (ne tai, kad ji padarė koks nors skirtumas). |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| XP diegimo problemos | xactly | Windows "operacinės sistemos | 5 | 20 spalis 2009 09:57 |
| BIOS Hang Po User Input | xactly | General Hardware Chat | 1 | 22 rugsėjis 2009 13:45 |
| GPU numeris? PC Tik batai Seifas. Priešingu grafikos klaidų ir eiti. | lukeflegg | General Hardware Chat | 6 | 7 liepa 2009 20:03 |
| Įdiekite XP Pro. Problema | Benji | Windows "operacinės sistemos | 9 | 11 gruodis 2007 13:14 |
| (Windows XP) sistemos Hang paleidžiant Fix | valdovas | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 11 rugsėjis 2006 13:00 |
| Temos įrankiai | |
| |