![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pēc daudzām stundām tring instal xp esmu šeit ieradās atkal meklēt palīdzību. Es tikko saņēmu jaunu PSU un GPU (
OCZ 600W un MSI 8800gt OC ) Es domāju, ka labāk būtu pārinstalēt manu sistēmu, lai padarītu to svaigu un tīru manu jaunu karti bet kad instal izpaužas līdz 34 minūtēm tas vienkārši uzkaras. Esmu mēģinājis visus risinājumus, lai atrisinātu šo kā Reding setupapi.log failu un svītrojot pēdējā. Inf failus, bet bez rezultātiem. Can someone please help i ir gandrīz zaudējis visu savu pacietību ar šo . Mana sistēma: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Varētu būt jūsu cietā diska, jūs darāt FULL formātā, pirms instalēt un Jūs varētu arī mēģināt nodot to citu mašīnu un darbību pilnībā pārbaudīt diska to fit kļūdas.
| |||
| |||
| veikt pilnu format divreiz (ņēma stundas) un 3 ātri formātos. |
|
| |||
| |||
| sorry par double post, bet man izdevās iegūt VISTA ULTIMATE 64 instalēt tik slikti izmantoja, ka pagaidām. |
|
| |||
| |||
| lol, kāpēc jūs vēlaties xp ja tev ir, ka vista, ja vien jūsu cp ir crap kā mans ... |
|
| |||
| |||
| Es gribētu XP sakarā ar to, ka skaņas draiveri nav saderīgas ar Vista. Arī mana PC meklēt crap? (! NO!) Tev ir aizliegts to, ko jūs zināt! ! Muļķot STOP spamming! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tā varētu būt, ka XP disks ir bojāta ....
|
| |||
| |||
| Es esmu atpakaļ uz XP, I did get skaņas draiveri strādāt uz Vista, palaižot XP režīmā (ar peles labo pogu Properties), bet izpildījums ir šausmīgs vairumā, ja ne visas spēles un demos. Crysis iet pie velnišķīgs 5FPS salīdzinājumā ar 15fps uz XP. Izmantojot CCC (Crysis Custom Config) Es varu sasniegt no 20-30 FPS . Bet sistēma jauninājums ir labākā izvēle bet arī dārgāko.Man bija fiziski hit theHard Drive, lai tas darbotos, un es vēlāk īstenota BIOS ir tika noteikta, lai RAID nav SATA (nav, ka tā guvusi starpība). |
![]() |
|
| Bookmarks |