![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po wielu godzinach Tring zainstalować xp mam przybyli tutaj w poszukiwaniu pomocy. I just got nowego PSU i GPU (
OCZ 600W i MSI 8800gt OC ) Myślałem, że byłoby lepiej, aby ponownie zainstalować ten system, aby uczynić ją świeżą i czystą dla mojej nowej karty, ale przy instalacji dostaje do 34 minut po prostu się zawiesza. Mam wypróbowany wszystko rozwiązań w celu rozwiązania tego jak Reding pliku Setupapi.log i usuwanie ostatniego. Inf, ale bezskutecznie. Czy ktoś może nam pomóc i prawie straciłem wszystkie moje cierpliwość z tym . My System: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Może być dysk twardy, to robisz pełnego formatu przed zainstalować i można również spróbować oddanie go w innym komputerze i działa pełną kontrolę na dysku je do żadnych błędów.
| |||
| |||
| Sporządzono pełnym formacie dwukrotnie (wziął godzin) i 3 szybkich formatach. |
|
| |||
| |||
| Przepraszamy za podwójne post, ale udało mi się dostać Vista Ultimate 64 zainstalować tak źle, że korzysta w danym momencie. |
|
| |||
| |||
| lol dlaczego chcesz xp, jeśli masz że Vista chyba że CP jest bzdura, takiej jak moja ... |
|
| |||
| |||
| I chciałby XP ze względu na fakt, że Sound sterowniki nie są kompatybilne z Vista. Również moim komputerze nie patrzeć crap? (! NIE!) Masz zakazane co wiesz! ! FOOL STOP SPAMMING! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Możliwe, że XP na dysku jest uszkodzona ....
|
| |||
| |||
| Jestem z powrotem na XP, I did get dźwięku kierowców do pracy na Vista działa w trybie XP (kliknij prawym przyciskiem myszy, właściwości), ale wydajność jest straszny w większości, jeśli nie wszystkie gry i dema. Crysis działa w diaboliczną 5FPS porównaniu do 15FPS na XP. Wykorzystując CCC (Crysis Custom Config) Jestem w stanie osiągnąć między 20 - 30 FPS . Ale system aktualizacji jest najlepszym wyborem ale także najdrożsi.Musiałem fizycznie trafić theHard Drive go do pracy, a ja później realizowane w BIOS jest ustawiony był nie SATA RAID (nie, że w żadnej różnicy). |
![]() |
|
| Zakładki |