![]() |
|
| ||||
| ||||
| După multe ore de tring pentru a instala XP i-au venit aici, din nou în căutare de ajutor. Tocmai am primit un nou PSU şi GPU ( OCZ 600W şi MSI 8800gt OC ) M-am gândit că ar fi mai bine pentru a reinstala sistemul meu de a face în stare proaspătă şi curată pentru noua mea carte, dar în cazul în care se instalează la doar 34 minute se blochează. Am încercat toate soluţiile pentru a rezolva aceasta ca REDING fişierul Setupapi.log şi ştergerea ultima. Inf fişierele, dar fără rezultat. Pot să vă rog pe cineva ajuta i-au pierdut aproape toate mea răbdare cu acest . |
|
| ||||
| ||||
| Poate fi hard disk, mai faci un format înainte de a instala şi ar putea de asemenea să încercaţi să vă pune într-o altă maşină şi rulează un disc verifica pe ea pentru a se potrivi cu orice erori. |
|
| ||||
| ||||
| făcut pe deplin format de două ori (a avut de ore) şi 3 rapid formate. |
|
| ||||
| ||||
| scuze pentru dublu post, dar am reuşit să-Vista Ultimate 64 pentru a instala atât de bolnav este faptul că, folosind, pentru moment. |
|
| |||
| |||
| lol de ce vrei XP în cazul în care te-ai vista cu excepţia cazului în care vă cp este o prostie ca a mea ... |
|
| ||||
| ||||
| Aş vrea XP, datorită faptului că driverele de sunet nu sunt compatibile cu Vista. De asemenea, PC-ul meu arata o prostie? (NU!) Ai interzis ce stii! ! Prost Nesolicitate STOP! |
|
| ||||
| ||||
| S-ar putea fi faptul că XP disc este deteriorat ....
__________________ serverguy |
|
| ||||
| ||||
| Sunt din nou pe XP, am facut-te de drivere de sunet pentru a lucra la Vista prin rularea în modul de XP (clic-dreapta, Properties), dar este teribil de performanţă în cele mai multe dacă nu toate jocurile şi demonstraţii. Crysis rulează la un diabolic 5FPS comparativ cu 15FPS pe XP. Prin folosirea CCC (Crysis Custom Config) Sunt capabil să obţină între 20 - 30 FPS . Dar un sistem de actualizare este cea mai bună alegere dar, de asemenea, dragi.Am avut de a lovit fizic theHard Drive pentru ca aceasta să funcţioneze, şi mai târziu am realizat în BIOS-ul a fost stabilit pentru a nu SATA RAID (care nu a făcut nici o diferenţă). |
![]() |
| Thread Tools | |
| |