![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po mnohých hodinách Tringa inštaláciu xp som sem prišiel opäť hľadať pomoc. Dostal som novú PSU a GPU (
OCZ 600w a MSI 8800gt OC ) Myslel som, že by bolo lepšie preinštalovať môj systém, aby bolo čerstvé a čisté pre moju novú kartu, ale pri inštalácii sa dostane do 34 minút je prostě zasekne. Mám vyskúšali všetky riešenia k riešeniu tohto, ako Redingová súbor Setupapi.log a mazanie posledný. Inf súboru, ale bezvýsledne. Môže niekto prosím pomôžte som takmer stratil všetky moje trpezlivosť s touto . Môj systém: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| By mohol byť váš pevný disk, robíš na plný formát pred inštaláciou a môžete tiež skúsiť uvedenie v inom stroji a prevádzkovanie Plnoprietokový skontrolovať disk na to, aby sa zmestili všetky chyby.
| |||
| |||
| urobiť plný formát dvojnásobok (vzal hodín) a 3 rýchle formáty. |
|
| |||
| |||
| ospravedlnenie za dvojitý príspevok, ale aj podarilo dostať Vista Ultimate 64 nainštalovať tak zle, že sa používajú v súčasnosti. |
|
| |||
| |||
| lol, prečo chcete xp, ak máš, že Vista nie je-li vaše cp je svinstvo, ako je moje ... |
|
| |||
| |||
| I want XP by so zreteľom na skutočnosť, že Soundu ovládače nie sú kompatibilné s Vista. Tiež sa moje PC vyzerať svinstvo? (! NIE!) Máte zakázaný, čo vieš! ! Podvedeš STOP spam! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To by mohlo byť, že XP disk je poškodený ....
|
| |||
| |||
| Som späť na XP, som si zvukové ovládače pre prácu na Vista spustený v režime XP (Right-click, vlastnosti), ale výkon je hrozné vo väčšine, ak nie všetky hry a dema. Crysis beží na ďábelský 5FPS oproti 15fps na XP. Pomocou CCC (Crysis Vlastné Config) som schopný dosiahnuť medzi 20 až 30 FPS . Ale upgrade systému je najlepšou voľbou , Ale aj najdrahší.Musel som telesne postihnutých theHard Drive pre jeho prácu, a neskôr i realizována v bios je stanovený na ne SATA RAID (ne že by sa žiadny rozdiel). |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Xp inštalácia problém | xactly | Operačné systémy Windows | 5 | 20.října 2009 09:57 |
| Bios Hang Po vstupe užívateľa | xactly | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 22.září 2009 13:45 |
| GPU problém? PC Iba Obuv v núdzovom. Inak grafický Faults a navštív. | lukeflegg | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 7. júla 2009 20:03 |
| Inštalácia XP Pro. Problém | Benji | Operačné systémy Windows | 9 | 11. decembra 2007 13:14 |
| (XP) Systém viset pri spustení Fix | pravítko | Všeobecné Software Chat | 3 | 11. September 2006 13:00 |
| Thread Tools | |
| |