![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| После много сати тринг инсталирате ксп сам опет дошао овде у потрази за помоћи. ЈА праведан је добио нову ГПУ и псу (
ОЦЗ 600у а 8800гт ОЦ МСИ ) Мислила сам да би било боље да наново мој систем то учинити свеже и чисто за моју нову картицу, али кад је инсталирате добија до 34 минута само смрзну. Покушао сам све ово решити решења као што је Рединг Сетупапи.лог и брисање датотека и посљедњи. Инф фајлове, али то не искористити. Може нетко угодити помоћ сам изгубио скоро све моје стрпљење са овим . Мы Сыстем: ксКс_ТеК_ГаМеР_Кскс
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Могао би да буде ваш хард диск, ти радиш редовни облик пре инсталирате и можете покушати стављајући га у неки други машина и покренете ФУЛЛ цхецк диск на то да стане било које грешке.
| |||
| |||
| обавити комплетан формат двапут (узео сата) и 3 брзи форматима. |
|
| |||
| |||
| жао доубле пост, али сам успела да дође Виста Ултимате 64 инсталирате тако болестан да се користе за сада. |
|
| |||
| |||
| лол зашто желите ако имаш ксп виста да ако ваш цп је срање као и моје ... |
|
| |||
| |||
| Хтјела желите КСП због чињенице да је Аудио дривер нису компатибилни са Видик. Такође не мој ПЦ изгледати срање? (! НЕ!) Имаш забрањен што знаш! ! Безумник спам СТОП! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Могло би да буде да је КСП на диску се покварио ....
|
| |||
| |||
| Ја назад на КСП, ЈА је добио звучни дривер радити на Виста навратити КСП мод (десни клик, Пропертиес), али је изведба је страшна у већини, ако не и све игрице и демо. Црысис прометују на дијаболичан 5ФПС односу на 15ФПС на КСП. Коришћењем ЦЦЦ (Црысис прилагођени Цонфиг) Ја сам у могућности постићи између 20 - 30 ФПС . Но, систем надоградити је најбољи избор али уједно и најдражи.Морао сам физички хит тхеХард Возити га на рад, а касније сам схватила у БИОС-је био постављен на САТА РАИД не (није да су све разлике). |