![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben XP kurmak için tring çok saat sonra buraya tekrar yardım arama geldi vardır. Sadece yeni bir PSU ve GPU var (
OCZ 600w ve MSI 8800GT OC ) I benim sistem yeniden yapmak daha iyi olur yeni kartta taze ve temiz için ancak zaman sadece asılı 34 dakika alır yükleyin. Ben Setupapi.log dosyası Reding ve son. Inf dosyaları silerek ama boşuna gibi çözmek için tüm çözümler denedi. Birisi yardım miyiz neredeyse bu tüm sabır kaybettik . Benim Sistemi: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yükledikten önce TAM biçimi yapıyorsun, sabit sürücü, olabilir ve ayrıca başka bir makinede de koyarak deneyebilirsiniz ve üzerinde herhangi bir hata uygun bir TAM kontrol diski çalışıyor.
| |||
| |||
| yapılır tam biçimi iki kez (saat sürdü) ve 3 hızlı formatlar. |
|
| |||
| |||
| çift mesaj için özür dilerim ama bu kadar kötü kullanıyor olması yüklemek için Vista Ultimate 64 almak için yönetilen bu şimdilik. |
|
| |||
| |||
| Eğer uzak manzara var sürece sizin edin.Burada cp bok benim gibi lol neden XP istiyorum ... |
|
| |||
| |||
| Ben XP de ses sürücüleri Vista ile uyumlu değildir nedeniyle isteyeceksiniz. Ayrıca benim bilgisayar bak bok mu? (! HAYIR!) Sen ne yasak var! ! Fool DUR Spamming! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu XP diskini .... bozuk olabilir
|
| |||
| |||
| Geri XP am, ama performansını en tüm oyun ve demolar korkunç bir değil on Vista XP modu (sağ tıklayın, Özellikleri) çalışan ile çalışmak için ses sürücüleri elde ettiniz. Crysis at çalışan bir şeytani 5FPS 15fps XP ile karşılaştırıldığında. (Crysis Özel Config) 20 arasında ulaşmak mümkün am - 30 FPS CCC kullanarak . Ama bir sistem yükseltme en iyi seçimdir hem de büyük.Ben fiziksel olarak bu iş için Sürücü theHard vurmayı ve vardı sonra BIOS'unda SATA RAID değil ayarlı was fark (değil, herhangi bir fark yaptı). |