![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Після багатьох годин Tring для установки XP я прийшов сюди знову в пошуках допомоги. Я тільки що отримав новий блок живлення і ГПУ (
OCZ 600w і MSI 8800GT OC ) Я подумав, що буде краще перевстановити систему, щоб її свіжою та чистою для моєї нової карти, але при установці потрапляє в 34 хвилинах він просто зависає. Я пробував всі рішення, як вирішити цю Редінг setupapi.log файлів і видалення останнього. Inf файли, але безрезультатно. Може хтось будь ласка допоможіть я майже втратив всяке терпіння моє це . Моя система: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може бути ваш жорсткий диск, ви робите формат повністю, перш ніж встановлювати і ви могли б також спробувати покласти його в іншу машину і ходової повну перевірку диска на неї, щоб помістити будь-якої помилки.
| |||
| |||
| зроблено повне форматування в два рази (кілька годин) і 3 швидких форматів. |
|
| |||
| |||
| Вибачте за подвійний пост, але мені вдалося отримати Vista Ultimate 64 для установки так погано використовуєте, що в даний час. |
|
| |||
| |||
| LOL, чому ви хочете XP Якщо ви отримали це перспектива, якщо ваші CP це лайно, як у мене ... |
|
| |||
| |||
| Я хотів би XP пов'язано з тим, що звук драйвери не сумісні з Vista. Крім того, мій комп'ютер дивитися лайно? (Ні!) Ви отримали заборону Що ви знаєте! ! FOOL зупинити спам! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це може бути те, що диск розбитий XP ....
|
| |||
| |||
| Я повернувся на XP, я отримати звукові драйвера для роботи на Vista, запустивши в режимі XP (правою кнопкою миші, властивості), але продуктивність комп'ютера страшного в більшості, якщо не всі ігри і демо. Crysis працює на диявольську 5FPS порівнянні з 15FPS на XP. За допомогою CCC (Custom Crysis Config) я можу досягти в період з 20 - 30 FPS . Але оновлення системи, це кращий вибір але і найдорожчим.Я фізично Hit theHard диска для його роботи, і пізніше я зрозумів, в BIOS це було встановлено в RAID НЕ SATA (не те що робили ніякої різниці). |