![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам над 2GB RAM в моя лаптоп сега и едва ли някога да използва всичко. Въпреки това, за което настоява Windoze ме маса на бавен кеша. Исках да експериментират с премахването на страница файл или минимизиране него. Аз направих това и преди, но не и последно! Добре, Контролен панел, система, напреднали, за ефективността на настройките, напреднало, Change. Задайте страница файл за 2MB (минимум), 2MB (максимум), излиза, рестартирайте и НИЩО! Същото старите настройки, не се променя! Аз дори се опита промяна на настройките на системния регистър, но пак нищо. Ясно е грешка, но всеки знае промени?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| направите пейка марка тест на целия си компютър, за да видим какво точно е бавно. Може би му нещо освен вашите затруднен. или е просто, че вие искате да използвате вашата RAM и просто забравяме страница файл и нека RAM поеме за това?
| |||
| |||
| Последният!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| ... а? |
|
| |||
| |||
| Аз просто искам да се използва RAM
|
| |||
| |||
| получи Vista. |
|
| |||
| |||
| Какво, да го забави? ![]() ![]() ![]()
|
| |||
| |||
| Е, там отиват всички ваши RAM, че искаш да се използва: P |
|
| |||
| |||
| Върви си, И нека някой интелигентен отговор!
|
| |||
| |||
| LOL. Ами, ако искате добър отговор какво ще кажеш за това. Възпроизвеждане на видео игра. Здравей края такива. сложиш RAM за добра употреба. Или някои видео редактиране. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Външен USB твърд диск Затворени | platti | Дискове & сменяемите носители | 8 | 1 май 2009 12:48 |
| Разрешения за нулиране - система е недостижима | mctaguma | Windows операционни системи | 2 | 11 Дек 2008 11:38 |
| Моят DVD ± RW пишете скорости са заключени в minimum.Why? | hydra7 | Дискове & сменяемите носители | 3 | 29 ноември 2008 06:26 |
| Затворени от Windows Vista | windows3001 | Windows операционни системи | 6 | 17 април 2008 04:59 |
| Im Затворени Вън! | Пол В Лондон | Windows операционни системи | 9 | 17 Авг 2007 06:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |