![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Mám více než 2GB RAM v mém notebooku a nyní využívá téměř všechno. Nicméně trvá na Windoze mi spousta pomalého cache. Já jsem chtěl experimentovat s odstraněním souboru nebo minimalizováním to. I to učinil, ale ne v poslední době?
OK, Ovládací panely, Systém, Upřesnit, Výkon Nastavení, Upřesnit, Změnit. Nastavit stránku souboru na 2MB (minimálně), 2MB (maximum), jít ven, restart, a nic! Stejné staré nastavení, žádná změna! Dokonce jsem se pokusil změnit nastavení registru, ale zase nic. Jednoznačně jedná o chybu, ale někdo vědět a workaround?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
do lavicového známku test celý počítač tak, aby zjistili, co přesně je pomalý. Možná něco vedle svého vaše chytlavé. nebo je to jen, že chcete používat svůj RAM a prostě zapomenout na stránce souboru a nechte RAM převzít za to?
|
|||
|
|||
|
Ty!
|
|||
|
|||
|
... co?
|
|
|
|||
|
|||
|
Jen chci použít RAM
|
|||
|
|||
|
získat průhled.
|
|
|
|||
|
|||
|
Co, to slow to?
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
|
dobře, tam je vše vaše RAM byste chtěli použít: P
|
|
|
|||
|
|||
|
Jděte pryč, A nechť někdo znalý odpověď!
|
|||
|
|||
|
válet se. No, jestli chcete dobrou odpověď, jak o tom. Přehrát video hry. hi konec kolegové. dejte RAM pro dobré využití. Nebo nějaká videa.
|