![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω πάνω από 2GB RAM στο laptop μου και τώρα σχεδόν ποτέ χρησιμοποιήσει όλα. Ωστόσο, επιμένει στην Windoze που μου oodles των αργή cache. Ήθελα να πειραματιστείτε με την άρση της σελίδας αρχείο ή την ελαχιστοποίηση της. Έχω κάνει πριν από αυτό, αλλά δεν πρόσφατα! Εντάξει, Control Panel, System, Advanced, Performance Settings, Advanced, Αλλαγή. Ορίστε το αρχείο στη σελίδα 2Mb (ελάχιστο), 2Mb (ανώτατη), να βγει, κάντε επανεκκίνηση, και ΤΙΠΟΤΑ! Η ίδια παλιά ρυθμίσεις, δεν άλλαξε! Ι ακόμη και προσπάθησα αλλάζοντας τις ρυθμίσεις μητρώου, αλλά και πάλι τίποτα δεν. Προφανώς κάποιο λάθος, αλλά όποιος γνωρίζει μια λύση;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| κάνει σήμα στον πάγκο δοκιμής του υπολογιστή σας για να δείτε ολόκληρο το τι ακριβώς είναι αργή. ίσως κάτι πέρα από τη σας συναρπαστικός. ή είναι ακριβώς αυτό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη RAM και το ξεχάσουμε τη σελίδα και να αφήσουν το αρχείο RAM αναλάβει για αυτό;
| |||
| |||
| Το τελευταίο!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| ... ε; |
|
| |||
| |||
| Θέλω απλά να χρησιμοποιήσει τη μνήμη RAM
|
| |||
| |||
| get vista. |
|
| |||
| |||
| Τι, να επιβραδύνει κάτω; ![]() ![]() ![]()
|
| |||
| |||
| καλά, εκεί πηγαίνει κάθε σας RAM θέλατε να χρησιμοποιήσετε: P |
|
| |||
| |||
| Φύγε, Και ας απαντήσει κάποιος γνώστης!
|
| |||
| |||
| γελάω δυνατά. καλά, εάν θέλετε μια καλή απάντηση σχετικά με τον τρόπο αυτό. Αναπαραγωγή βίντεο παιχνίδι. hi τέλη αυτά. να σας για την καλή χρήση μνήμη RAM. Ή μήπως κάποια βίντεο μοντάζ. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εξωτερικό USB Hard Drive Locked | platti | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 8 | 1η Μαΐου 2009 12:48 |
| Permissions ηδενίσετε - σύστημα κλείδωσε έξω | mctaguma | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 11 Δεκ. 2008 11:38 |
| Το DVD ± RW γράψετε ταχύτητες είναι κλειδωμένες σε minimum.Why; | hydra7 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 29 Νοε 2008 06:26 |
| Αποκλειστείτε από τα Windows Vista | windows3001 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 17 Απρ 2008 04:59 |
| Im Locked Out! | Paul Στο Λονδίνο | Λειτουργικά συστήματα Windows | 9 | 17 Αυγ 2007 06:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |