![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam preko 2GB RAM-a na moj laptop i sada jedva ikada koristiti sve to. Ipak, inzistira na Windoze dajući mnoštvo od mene sporo cache. Htjela sam da eksperimentirate sa uklanjanjem stranicu datoteke ili minimizirati ga. Imam ispunjavanja ovaj prije, ali ne u zadnje vrijeme! OK, Control Panel, System, Advanced, Settings Performance, Napredno, Change. Postavi datoteku 2Mb stranicu (najmanje), 2Mb (najviše), izlaziti, ponovo, i ništa! Isti stari postavkama, bez promjene! Pokušao sam čak i mijenjanje postavki registra, ali opet ništa. Očito bug, ali bilo tko znati jedan workaround?
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| napraviti klupu mark test ti cijelo računalo da biste vidjeli što točno je spora. možda nešto osim vašeg svojim privlačan. ili je to samo da želite koristiti svoj RAM i jednostavno zaboraviti page file i neka RAM preuzeti za to?
| |||
| |||
| Potonji!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| ... ha? |
|
| |||
| |||
| JA pravedan ištanje korištenje RAM
|
| |||
| |||
| dobili vidik. |
|
| |||
| |||
| Što, kako bi ga usporiti? ![]() ![]() ![]()
|
| |||
| |||
| dobro, tu ide sve svoje RAM želite koristiti: P |
|
| |||
| |||
| OtićiI neka netko edukovan odgovor!
|
| |||
| |||
| lol. Pa, ako želite dobar odgovor kako se o tome. Reproduciraj video igre. hi end one. staviti RAM dobro koristiti. Ili neki video editing. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| External Hard Drive USB Locked | platti | Drives & Izmjenjivi mediji | 8 | 1. svibanj 2009 12:48 |
| Dopuštenja reset - sustav zaključan vanjska | mctaguma | Windows Operating Systems | 2 | 11. prosinac 2008 11:38 |
| Moj DVD ± RW pisati brzinama zaključani u minimum.Why? | hydra7 | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 29. studeni 2008 06:26 |
| Locked out of Windows Vista | windows3001 | Windows Operating Systems | 6 | 17. travanj 2008 04:59 |
| Im Locked Out! | Pavla u Londonu | Windows Operating Systems | 9 | 17. kolovoz 2007 06:00 |
| Thread Tools | |
| |