![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Több mint 2Gb RAM-ban az én-m laptop és most alig használja az egészet. Ugyanakkor Windoze ragaszkodik ahhoz, hogy nekem rengeteg lassú cache. Azt akartam, hogy kísérletet eltávolítása oldal fájl vagy Minimalizálja azt. Én csináltam ilyet, de nem a közelmúltban! OK, Vezérlőpult, Rendszer, Speciális, Teljesítmény Beállítások, Haladó, módosítása. Állítsa be az oldal fájlt 2Mb (minimum), 2MB (maximális), menj ki, indítsd újra, és semmi! Ugyanaz a régi beállításokat, nincs változás! Még meg is próbált változtatni a rendszerleíró beállításokat, de megint semmi. Nyilvánvaló a hiba, de akárki tudja a megoldást?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Egy referenciaértékhez próba egészben számítógépen mi is pontosan a lassú. Lehet, hogy valamit is akar magával ragadó. vagy csak a használni kívánt a RAM és csak elfelejtette az oldal dokumentációt, és hagyja, hogy a RAM, hogy vegye át?
| |||
| |||
| Az utóbbi!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| ... hm? |
|
| |||
| |||
| Csak azt akarom, hogy a RAM
|
| |||
| |||
| get kilátás. |
|
| |||
| |||
| Mi az, hogy lassan le? ![]() ![]() ![]()
|
| |||
| |||
| Nos, nem megy minden RAM akarsz használni: P |
|
| |||
| |||
| Menj innen, És hagyta, hogy valaki jól választ!
|
| |||
| |||
| hangosan nevet. Nos, ha azt szeretné, milyen a jó válasz erre. Play videó játék. hi vége is. Vedd fel a RAM, hogy használja. Vagy valami videószerkesztés. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| External Hard Drive USB Locked | platti | Drives & Removable Media | 8 | 1. május 2009 12:48 |
| Permissions reset - rendszer zárva ki | mctaguma | A Windows operációs rendszerek | 2 | 11. december 2008 11:38 |
| Saját DVD ± RW írási sebességet zárva a minimum.Why? | hydra7 | Drives & Removable Media | 3 | 29. november 2008 06:26 |
| Zárt a Windows Vista | windows3001 | A Windows operációs rendszerek | 6 | 17. április 2008 04:59 |
| Im Locked Out! | Paul Londonban | A Windows operációs rendszerek | 9 | 17. augusztus 2007 06:00 |
| Téma eszközök | |
| |