![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי יותר מ 2GB זיכרון RAM עכשיו הנייד שלי ושל כמעט לא לנצל את כל זה. עם זאת, Windoze מתעקשת נותן לי המון איטי של המטמון. אני רוצה לנסות להסיר את קובץ דף או להקטין אותה. עשיתי את זה בעבר, אבל לא מזמן! בסדר, לוח הבקרה, מערכת, מתקדם, ביצועים הגדרות, מתקדם, שנה. בחר את דף הקובץ 2MB (לפחות), 2MB (מקסימום), לצאת, להפעיל מחדש, ושום דבר! הגדרות אותו, לא משנה! גם אני ניסיתי לשנות את הגדרות הרישום, אבל שוב דבר. באג ברור, אבל כל אחד יודע לעקוף את הבעיה?
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לעשות ספסל סימן את כל הבדיקה של המחשב כדי לבדוק מה בדיוק הוא איטי. אולי על משהו חוץ מזה שלך מדבק. או שזה רק כי אתה רוצה להשתמש RAM ופשוט לשכוח את קובץ דף ולתת את זיכרון RAM שליטה על זה?
| |||
| |||
| האחרונה!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| ... אה? |
|
| |||
| |||
| אני רק רוצה להשתמש ב-RAM
|
| |||
| |||
| לקבל Vista. |
|
| |||
| |||
| מה, כדי להאט את זה? ![]() ![]() ![]()
|
| |||
| |||
| ובכן, יש את הכל הולך RAM אתה רוצה להשתמש: P |
|
| |||
| |||
| לך מפה, ואפשר שמישהו ידע התשובה!
|
| |||
| |||
| לצחוק בקול רם. ובכן, אם אתה רוצה תשובה טובה מה דעתך על זה. משחק וידאו. היי סוף אלו. הכניסו את זיכרון RAM כדי להשתמש טוב. או לעשות קצת עריכת וידאו. |