![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu daugiau nei 2Gb RAM mano nešiojamas dabar ir vargu ar kada nors pasinaudoti visa tai. Tačiau Windoze reikalauja, kad suteikėte man aibės lėtai talpyklą. Aš norėjau, kad eksperimentuoti su pašalinti puslapio failo arba ją sumažinti. Aš padariau tai prieš, bet pastaruoju metu! Gerai, Control Panel, System, Advanced Performance Settings, Advanced, Change. Nustatykite puslapio failo 2 MB (mažiausiai), 2MB (maks.), go out, restart, ir nieko! Sena parametrai nepakito! Aš net bandė keisti registro parametrus, bet ir vėl nieko. Aišku klaidų, bet kiekvienas žino problemos?
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| padaryti stende ženklas bandymas visą savo kompiuterį, kad pamatytumėte, kas iš tiesų yra lėtas. Gal jos ką nors be jūsų intriguojantis. ar tai tik, kad jūs norite naudoti savo atminties ir tiesiog pamiršti puslapio failo ir leiskite RAM perimti tai?
| |||
| |||
| Pastaruoju!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| ... huh? |
|
| |||
| |||
| Aš tik noriu naudoti RAM
|
| |||
| |||
| Get Vista. |
|
| |||
| |||
| Kas, lėtai jį žemyn? ![]() ![]() ![]()
|
| |||
| |||
| Na, ten eina visi jūsų atminties jūs norite naudoti: P |
|
| |||
| |||
| Išeiti, Ir tegul kas nors nusimano atsakymą!
|
| |||
| |||
| garsiai juoktis. Na, jei norite gero, kaip atsakymas apie tai. Play video games. HI END tuos. įdėti RAM gero naudojimo. Arba ką nors vaizdo redagavimą. |