![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Man ir vairāk nekā 2GB RAM manā klēpjdators tagad, un diez vai kādreiz izmantot visus līdzekļus. Tomēr Windoze uzstāj, ka devāt man pārpilnība lēnas cache. Es gribēju, lai eksperimentētu ar noņemot lapas failu, vai samazinot to. Man ir izdarījusi agrāk, bet ne pēdējā laikā! Labi, Control Panel, System, Advanced, Performance Settings, Advanced, Change. Set page failu uz 2Mb (minimums), 2MB (maksimāli), go out, restart, un nekas! Pats vecais iestatījumus, bez izmaiņām! Es pat centās mainīt reģistra uzstādījumus, bet atkal neko. Skaidrs bug, bet ikviens zina PROFILAKSE?
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| do stenda zīmes pārbaudi visu jūsu datorā redzēt, kas tieši ir lēns. varbūt tā kaut blakus savam āķīgs. vai tas ir tikai tas, ka jūs vēlaties izmantot savu RAM un vienkārši aizmirst lapas failu un ļaujiet RAM pārņem par to?
| |||
| |||
| Pēdējā!
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| ... Huh? |
|
| |||
| |||
| Es tikai vēlos izmantot RAM
|
| |||
| |||
| get vista. |
|
| |||
| |||
| Ko, lai palēninātu to uz leju? ![]() ![]() ![]()
|
| |||
| |||
| labi, ka iet visas savas RAM jūs vēlētos izmantot: P |
|
| |||
| |||
| Aiziet, Un ļaujiet kādu zinošu atbildi!
|
| |||
| |||
| lols. labi, ja jūs vēlaties labu atbildi, kā par to. Spēlēt videospēles. hi end ones. lai jūsu RAM veiksmīgi izmantot. Vai arī daži video rediģēšanai. |