![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam ponad 2 GB pamięci RAM w moim laptopie i już nigdy z niego korzystać wszyscy. Jednakże, na co nalega Windoze mnie kupa powolnego cache. Chciałam eksperymentować z usunięciem pliku stronicowania lub minimalizowania go. Mam zrobić tego wcześniej, ale nie ostatnim! OK, Panel sterowania, System, Advanced Performance Ustawienia zaawansowane, Zmień. Ustaw stronę plik do 2Mb (minimum), 2Mb (maksymalnie), wyjdzie, restart, i NIC! Same starych ustawień, bez zmian! I nawet próbowałem zmianę ustawień rejestru, ale znowu nic. Oczywiste błędy, ale każdy wie obejście?
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nie ławkowego znakiem test całego komputera, aby sprawdzić, co dokładnie jest powolny. Może jej coś poza swoim chwytliwe. czy jest to tylko, że chcesz korzystać z pamięci RAM i po prostu zapomnieć o pliku strony i pozwól RAM przejąć do tego?
| |||
| |||
| Ta ostatnia!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| ... prawda? |
|
| |||
| |||
| Chcę korzystać z pamięci RAM
|
| |||
| |||
| get Vista. |
|
| |||
| |||
| Co do wolno go? ![]() ![]() ![]()
|
| |||
| |||
| oraz, tam jedzie wszystkie RAM chcesz używać: P |
|
| |||
| |||
| OdejdźI niech ktoś znający odpowiedzi!
|
| |||
| |||
| lol. dobrze, jeśli chcesz dobra odpowiedź, jak o tym. Odtwórz gry wideo. hi koniec tych. umieścić RAM do dobrego wykorzystania. Czy niektóre edycji wideo. |