![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám viac ako 2GB RAM v mojom notebooku a teraz využíva takmer všetko. Však trvá na windoze mi spousta pomalého cache. Já jsem chtěl experimentovať s odstránením súboru alebo minimalizovaním to. I to urobil, ale nie v poslednej dobe? OK, Ovládací panel, Systém, Upresnit, Výkon Nastavenie, Upresnit, Zmeniť. Nastaviť stránku súboru na 2MB (minimálne), 2MB (maximum), ísť von, restart, a nic! Rovnaké staré nastavenia, žiadna zmena! Dokonca som sa pokúsil zmeniť nastavenia databázy Registry, ale zase nič. Jednoznačne ide o chybu, ale niekto vedieť a workaround?
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| do lavicového známku test celý počítač tak, aby zistili, čo presne je pomalý. Možno niečo vedľa svojho vaše chytľavé. alebo je to len, že chcete používať svoj RAM a jednoducho zabudnúť na stránke súboru a nechajte RAM prevziať za to?
| |||
| |||
| Ty!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| ... Čo? |
|
| |||
| |||
| Len chcem použiť RAM
|
| |||
| |||
| získať priehľad. |
|
| |||
| |||
| Čo, to slow to? ![]() ![]() ![]()
|
| |||
| |||
| dobre, tam je všetko vaše RAM by ste chceli použiť: P |
|
| |||
| |||
| Choďte preč, A nech niekto znalý odpoveď!
|
| |||
| |||
| válet sa. No, jestli chcete dobrú odpoveď, ako o tom. Prehrať video hry. hi koniec kolegovia. dajte RAM pre dobré využitie. Alebo nejaké videá. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Externí USB pevný disk Strážené | platt | Drives & Removable Media | 8 | 1. máj 2009 12:48 |
| Privilégiá reset - Systém uzamknutý | mctaguma | Operačné systémy Windows | 2 | 11. december 2008 11:38 |
| My DVD ± RW zapisovať rýchlosťou sú zamknuté na minimum.Why? | hydra7 | Drives & Removable Media | 3 | 29. november 2008 06:26 |
| Kryté z Windows Vista | windows3001 | Operačné systémy Windows | 6 | 17. apríla 2008 04:59 |
| Im Strážené Out! | Paul v Londýne | Operačné systémy Windows | 9 | 17. august 2007 06:00 |
| Thread Tools | |
| |