![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам преко 2ГБ РАМ-а на мој лаптоп и сада једва икада користити све то. Ипак, инсистира на Уиндозе дајући мноштво од мене споро цацхе. Хтела сам да експериментишете са уклањањем страницу датотеке или минимизирати га. ЈА имати испуњавања данашји пре, али не у последње време! ОК, Цонтрол Панел, Сыстем, Адванцед, Сеттингс Перформанце, Напредно, Цханге. Постави датотеку 2МБ страницу (најмање), 2МБ (највише), да излазе, поново, и ништа! Исти стари подешавањима, без промене! Покушао сам чак и мијењање поставки регистратора, али опет ништа. Очито буг, али било ко кноткле један уоркароунд?
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| направити клупу марк тест ти цело рачунар да бисте видели шта тачно је спора. можда нешто осим вашег својим привлачан. или је то само да желите да користите свој РАМ и једноставно заборавити паге филе и нека РАМ преузети за то?
| |||
| |||
| Потоња!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| ... Ха? |
|
| |||
| |||
| ЈА праведан оскудица за корист РАМ
|
| |||
| |||
| добили видик. |
|
| |||
| |||
| Што, како би га успорити? ![]() ![]() ![]()
|
| |||
| |||
| добро, ту иде све своје РАМ желите користити: П |
|
| |||
| |||
| ОтићиИ нека неко едуковани одговор!
|
| |||
| |||
| лол. Па, ако желите добар одговор како да се о томе. Пусти видео игре. хи енд оне. ставити РАМ добро користити. Или неки видео едитинг. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Екстернал Хард Дриве УСБ Лоцкед | платти | Дривес & Измјењиви медији | 8 | 1 мај 2009 12:48 |
| Дозволе ресет - систем закључан вањска | мцтагума | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 11 децембар 2008 11:38 |
| Мој ДВД ± РУ писати брзинама закључани у минимум.Ухы? | хыдра7 | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 29 новембар 2008 06:26 |
| Лоцкед оут оф Уиндоус Виста | уиндоус3001 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 17 април 2008 04:59 |
| Им Лоцкед Оут! | Павла у Лондону | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 9 | 17 аугуст 2007 06:00 |
| Тхреад Тоолс | |
| |