![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Маю більш 2GB оперативної пам'яті в моєму ноутбуку, і тепер навряд чи коли-небудь використовувати все це. Однак, Windoze наполягає на надання мені силу-силенну повільний кеш. Мені хотілося поекспериментувати з видалення файлу підкачки або зведення до мінімуму його. Я робив це раніше, але останнім часом не! ОК, панель управління, Система, Додатково, продуктивність Установки, Додатково Змінити. Встановити файл підкачки до 2Мб (мінімум), 2Мб (максимум), виходь, перезавантаження, і НІЧОГО! Ті ж старі налаштування, ніяких змін! Я навіть намагалася зміни параметрів реєстру, але знову нічого. Очевидно, що помилка, але кожен знає обхідний шлях?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| зробити тест репер всього вашого комп'ютера, щоб побачити, що саме повільний. Може бути, щось крім своєї вашим кидком. чи це тільки, що ви хочете використовувати RAM і просто забути про фото підкачки, і нехай ОЗУ взяти на себе за це?
| |||
| |||
| Останній!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| ... Да? |
|
| |||
| |||
| Я просто хочу використовувати ОЗУ
|
| |||
| |||
| отримати Vista. |
|
| |||
| |||
| Що, щоб сповільнити його вниз? ![]() ![]() ![]()
|
| |||
| |||
| Ну, там все йде оперативної пам'яті ви хочете використовувати: P |
|
| |||
| |||
| Уходи, І нехай хто-то знає відповідь!
|
| |||
| |||
| ха-ха-ха. Ну, якщо ви хочете добре відповісти, як про це. Відтворення відео ігри. Привіт них кінця. Покладіть ОЗУ хороше застосування. Або зробити деякі редагування відео. |