![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм планирате да закупите OEM версия на Windows XP след последните ми постове за преинсталирането XP. Четох, че Microsoft имат увреждания интернет за активиране на продукта, ключове и че трябва да се обади, за да ги активация. Това важи за всички OEM версии?. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не е за последен път го направих. Ако публикувате линк към правдоподобен доклад тогава ние ще имат по-добра идея.
Какво те прави в миналото е издадена поредица от XP версии различни клавиши, за които са били в сила. Ключов за едно CD няма да активирате различни CD XP серия, въпреки че това е валидно XP ключ. За тези, на телефонен разговор е единственият начин да се активира. Това може да се създаде впечатление, когато стана. Моята система: Тим
|
|
| |||
| |||
| Четох го на www.michaelstevenstech.com уебсайт под Windows XP ЧЗВ. (question17). |
|
| |||
| |||
| "Към 28 февруари 2005 г. всички COA ключове, залепен на компютъра случай ще имат интернет активиране с увреждания "? Той е обикновен грешен тогава. Аз трябва да имат интернет-активен поне стотина на XP съм си инсталирани от нулата използвайки тяхната COA ключ от компютъра случай в последните две години. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Айв я прочетете и аз не е имал проблеми, инсталиране и активиране XP ми го нетната върна в началото на 07 мисля, какво тази статия е за широкомащабни pirating на корпоративната версия на XP (тъй като тя е многогодишно лицензия и разрешено хиляди полевица O / S) и по този начин да спре това само регистрираните компании биха могли да се регистрирате с това "Майкрософт", което въпроси по телефона малките строители и единични COA лицензи, където остави незасегнати като лиценз COA е използването само на един
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Развален registy ключовете? | blubla | Windows операционни системи | 8 | 11 ноември 2008 20:29 |
| Неправилно работещ Клавиши | lukeS1206 | Общи Хардуер Чат | 1 | 12 Окт 2008 07:44 |
| Клавишите Ctrl не работи. | ICDWILL117 | Общи Хардуер Чат | 2 | 28 Юли 2008 15:38 |
| Продуктов номер? Продуктов ключ? Обяснява 2 моля | ashmehta | Windows операционни системи | 4 | 16 май 2008 13:36 |
| Клавиши за L-нагоре | tinkerbell | Общи Софтуер Чат | 5 | 3 април 2008 08:41 |
| Нишка Инструменти | |
| |