![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám v plánu koupit verzi OEM systému Windows XP po mé nedávné příspěvky o přeinstalaci XP. Četl jsem, že Microsoft se zdravotním postižením internetové aktivace produktu klíče a že máte k telefonu, aby dostala aktivace. Je to platí pro všechny verze OEM?. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne naposledy, co jsem to udělal. Pokud jste post odkaz na věrohodné zprávy pak budeme mít lepší nápad.
To, co udělali v minulosti, je vydána řada verzí XP, pro které byly v platnosti různé klíče. Klíč pro jedno CD by se aktivovat jiný CD XP série, i když to bylo platné XP klíč. Pro ty, telefonní hovor je jediný způsob, jak se aktivuje. To by mohlo být, pokud vznikl dojem. Můj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Četl jsem to na www.michaelstevenstech.com webové stránky pod Windows XP dotazy. (question17). |
|
| |||
| |||
| "Od 28.února 2005, veškeré klíče COA připojeno k počítači případě bude mít internet aktivace vypnout "? Je to holý pak špatně. Musím mít internet-aktivován nejméně sto XP I re-instalaci od začátku pomocí svých COA klíč od počítačové skříně v posledních dvou letech. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive si ho přečetl a neměl jsem problémy s instalací jsem xp a aktivace přes síť, zpátky na začátku roku 07, co myslíte, že tento článek je o velkém pirátství podnikové vydání xp (protože to bylo více licenci a nemá tisíce ohýbaných o / s), a tak zastavit pouze registrovaným společnostem mohla zaregistrovat, že Microsoft, tedy otázky po telefonu malé stavebníky a jediné CoA licencí v případě, neovlivnily jako licence CoA bylo použití pouze pro jednoho
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|