![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Είμαι σχεδιάζει να αγοράσει μια έκδοση OEM των Windows XP μετά τις πρόσφατες θέσεις μου σχετικά με την επανεγκατάσταση XP. Διάβασα ότι η Microsoft έχει απενεργοποιήσει την ενεργοποίηση του διαδικτύου τα κλειδιά προϊόντος και ότι έχετε στο τηλέφωνό τους για να πάρει την ενεργοποίηση. Είναι αλήθεια αυτό για όλες τις εκδόσεις OEM;. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είναι η τελευταία φορά που το έκανα. Εάν μετά τη σύνδεση σε μια πιστευτή έκθεση τότε θα έχουμε μια καλύτερη ιδέα.
Αυτό που έχω κάνει στο παρελθόν έχει εκδώσει μια σειρά εκδόσεων XP για τα οποία διαφορετικά κλειδιά ήταν έγκυρη. Ένα κλειδί για ένα CD δεν θα μπορούσε να ενεργοποιήσει μια διαφορετική σειρά CD XP έστω και αν ήταν ένα έγκυρο κλειδί XP. Για εκείνους ένα τηλεφώνημα είναι ο μόνος τρόπος για να ενεργοποιηθεί. Αυτό θα μπορούσε να είναι η εντύπωση που προέκυψε. Το σύστημά μου: Tim
|
|
| |||
| |||
| Το διάβασα για το www.michaelstevenstech.com δικτυακό τόπο με τα Windows XP FAQ. (question17). |
|
| |||
| |||
| "Από 28 Φεβρουαρίου, 2005, όλα τα πλήκτρα COA επικολλάται στο περίβλημα του υπολογιστή θα διαδικτύου ενεργοποίηση άτομα με ειδικές ανάγκες "; Είναι απλό λάθος τότε. Πρέπει να έχω internet-ενεργοποιηθεί τουλάχιστον εκατό εκ νέου XP για Ι-εγκατασταθεί από την αρχή χρησιμοποιώντας κλειδί COA τους από την υπόθεση του υπολογιστή κατά τα τελευταία δύο χρόνια. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive το διαβάσει και δεν είχα προβλήματα με την εγκατάσταση xp μου και την ενεργοποίησή του κατά τη διάρκεια των καθαρών, πίσω στις αρχές του 07 ότι αυτό το άρθρο είναι για τη μεγάλη κλίμακα πειρατείας στον τομέα της εταιρικής έκδοση των XP (γιατί ήταν άδεια και πολυ επιτρέπεται χιλιάδες λυγισμένα o / s) και έτσι να σταματήσει αυτή μόνο την καταστατική εταιρείες θα μπορούσαν να εγγράφονται στο αρχείο της Microsoft, ως εκ τούτου, τα ερωτήματα μέσω τηλεφώνου τους μικρούς κατασκευαστές και ενιαία πιστοποιητικά CoA όπου άφησε ανεπηρέαστη, όπως το Ελεγκτικό Συνέδριο είχε άδεια για μία χρήση μόνο
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κατεστραμμένο registy κλειδιά; | blubla | Λειτουργικά συστήματα Windows | 8 | 11 Νοε 2008 20:29 |
| Δυσλειτουργούσα Πλήκτρα | lukeS1206 | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 12 Οκτ 2008 07:44 |
| Ctrl πλήκτρα δεν λειτουργούν. | ICDWILL117 | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 28 Ιουλ 2008 15:38 |
| Αναγνωριστικό προϊόντος; Product Key; Εξηγώντας τους 2 παρακαλώ | ashmehta | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 16η Μαΐου 2008 13:36 |
| Κλειδιά για την αρχή της | tinkerbell | Γενικά Λογισμικό Chat | 5 | 3 Απρ 2008 08:41 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |