manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

XP OEM proizvod tipke onemogućen Microsoft

Reply

Thread Tools
Old 6. travnja 2008, 09:02
Member Group

Default XP OEM proizvod tipke onemogućen Microsoft

Ja sam planirajući to kupiti OEM inačici Windows XP sljedeće My Recent Posts o ponovnom instaliranju XP. Čitala sam da Microsoft je onemogućio internet aktivacija proizvod tipke pa da morate ih dobiti telefon potaknuće. Je li to vrijedi za sve OEM verzije?.
Old 6. travnja 2008, 09:06
Donatorska Grupa

Nije zadnji put sam to učinio. Ako pošta povezati to vjerodostojan izvještaj onda ćemo imati bolju ideju.

Ono što su učinili u prošlosti je izdao niz XP verzije za različite ključeve koji su bili važeći. Ključ za jedan CD-a ne bi aktiviranje različitih XP CD-a serije iako je valjan ključ XP. Za one telefonski poziv je jedini način da se aktivira. To bi mogao biti gdje dojam ustade.

My System: Tim

Procesor (i):
Athlon 64 3500 +
Matične ploče:
Asus A8N-VM CSM
RAM memorija:
Gusar PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafička kartica (e):
nVidia Geforce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tipkovnici
Tvrdi disk (i):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s održavati
Optički pogon (e):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake sopran
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA Flat Panel
Operacijski sustav (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 6. travnja 2008, 09:31
Member Group

I read it on www.michaelstevenstech.com web stranici pod Windows XP FAQ. (question17).
Old 6. tra 2008, 09:41
Donatorska Grupa

"Od 28. veljače 2005, sva COA tipke pričvršćenoj na računalo slučaju će imati internet potaknuće onemogućen "?

On je običan u redu onda. Moram imati internet-aktivirati barem stotinjak XP je sam re-instalirati sa nule koristeći njihov COA ključ iz računala slučaj u posljednje dvije godine.
Old 6. travnja 2008, 09:49
Donatorska Grupa

Ive ga pročitati i ja imao problema s instalacijom moj xp potaknuće i preko net, leđa u ranim 07 misliti što je ovaj članak o velikih razmjera gusarski od korporacija izdanje od XP (jer to je više dozvola i dozvoljeno tisuće savijen o / s) i na taj način da se zaustavi ovo samo registriranim tvrtkama mogao registrirati s tim Microsoft, otuda pitanja putem telefona malih graditelji i jednim coa dozvola gdje je ostavio nedirnut kao dozvola coa je koristiti samo za jednu

A jednom računalu istukoše me na šah
Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks.

My System: redden137

Procesor (i):
AMD opteron 165 o / c
Matične ploče:
ASUS a8n sli deluxe
RAM memorija:
2GB gusar xms pc3200 platium
Grafička kartica (e):
8800gts o / c
Sound Card:
kreativni soundblaster 4
Tvrdi disk (i):
1x 80 GB 2x 250GB
Optički pogon (e):
1x Sony dvd-ram 1xphillips pogon DV
Case / PSU:
700w PSU moduler
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Operacijski sustav (e):
XP Pro
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Ošteti registy ključeve? blubla Windows Operating Systems 8 11. studeni 2008 20:29
Neispravan Keys lukeS1206 General Hardware Chat 1 12. listopad 2008 07:44
Ctrl tipke ne rade. ICDWILL117 General Hardware Chat 2 28. srpnja 2008 15:38
ID proizvoda? Ključ proizvoda? Objašnjavajući 2. molim ashmehta Windows Operating Systems 4 16. svibanj 2008 13:36
Tipke na l-top tinkerbell Općenito Software Chat 5 3. travanj 2008 08:41
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.