![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam planirajući to kupiti OEM inačici Windows XP sljedeće My Recent Posts o ponovnom instaliranju XP. Čitala sam da Microsoft je onemogućio internet aktivacija proizvod tipke pa da morate ih dobiti telefon potaknuće. Je li to vrijedi za sve OEM verzije?. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nije zadnji put sam to učinio. Ako pošta povezati to vjerodostojan izvještaj onda ćemo imati bolju ideju.
Ono što su učinili u prošlosti je izdao niz XP verzije za različite ključeve koji su bili važeći. Ključ za jedan CD-a ne bi aktiviranje različitih XP CD-a serije iako je valjan ključ XP. Za one telefonski poziv je jedini način da se aktivira. To bi mogao biti gdje dojam ustade. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| I read it on www.michaelstevenstech.com web stranici pod Windows XP FAQ. (question17). |
|
| |||
| |||
| "Od 28. veljače 2005, sva COA tipke pričvršćenoj na računalo slučaju će imati internet potaknuće onemogućen "? On je običan u redu onda. Moram imati internet-aktivirati barem stotinjak XP je sam re-instalirati sa nule koristeći njihov COA ključ iz računala slučaj u posljednje dvije godine. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive ga pročitati i ja imao problema s instalacijom moj xp potaknuće i preko net, leđa u ranim 07 misliti što je ovaj članak o velikih razmjera gusarski od korporacija izdanje od XP (jer to je više dozvola i dozvoljeno tisuće savijen o / s) i na taj način da se zaustavi ovo samo registriranim tvrtkama mogao registrirati s tim Microsoft, otuda pitanja putem telefona malih graditelji i jednim coa dozvola gdje je ostavio nedirnut kao dozvola coa je koristiti samo za jednu
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ošteti registy ključeve? | blubla | Windows Operating Systems | 8 | 11. studeni 2008 20:29 |
| Neispravan Keys | lukeS1206 | General Hardware Chat | 1 | 12. listopad 2008 07:44 |
| Ctrl tipke ne rade. | ICDWILL117 | General Hardware Chat | 2 | 28. srpnja 2008 15:38 |
| ID proizvoda? Ključ proizvoda? Objašnjavajući 2. molim | ashmehta | Windows Operating Systems | 4 | 16. svibanj 2008 13:36 |
| Tipke na l-top | tinkerbell | Općenito Software Chat | 5 | 3. travanj 2008 08:41 |
| Thread Tools | |
| |