![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én tervez vásárolni egy OEM Windows XP következő Legutóbbi hozzászólás található újratelepítése XP. Azt olvastam, hogy a Microsoft, hogy a fogyatékkal élő internetes aktiválás a termék kulcsok, és hogy meg kell őket telefonon, hogy aktiválás. Igaz ez az összes OEM változatok?. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem az utolsó alkalom, én tettem. Ha egy linket elküldeni egy hihetetlen jelentés aztán van egy jobb ötletem.
Mit tettünk az elmúlt kiadják egy sor XP változatai, amelyek különböző kulcsok érvényesek. A kulcs egy CD-n nem aktiváljunk egy másik XP CD-sorozat még akkor is, ha érvényes volt XP gombot. Azoknál a hívást az egyetlen módja, hogy aktiválva. Hogy lehet, ha az a benyomás keletkezett. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Azt olvastam, hogy a www.michaelstevenstech.com honlapján a Windows XP FAQ. (question17). |
|
| |||
| |||
| "Mivel a február 28 2005-ben valamennyi COA kulcsok elhelyezhető a számítógép esetében lesz internetes aktiválás disabled "? Ő sima baj akkor. Azt kell, hogy internet-aktivált legalább száz XP-I-re telepítve a semmiből segítségével COA kulcsot a számítógép esetében az elmúlt két évben. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive olvasni, és nem volt probléma én xp telepítése és indítórendszerekben azt a hálóba, vissza a korai 07 gondol, mi ez a cikk arról szól, a nagy méretű kalózkodás a vállalati kiadás XP (mert több engedély és engedélyezett ezer tippan o / s), és így megállítani a csak bejegyzett cégek is regisztrálhatnak, hogy a Microsoft, így a kérdéseket telefonon kis építők és egységes CoA engedély, ha nem érintették, mint a licenc CoA volt egy használatra
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|