![]() |
|
| |||
| |||
| אני מתכנן לקנות גירסת ה-OEM של Windows XP בעקבות ההודעות האחרונות שלי אודות התקנה מחדש של XP. קראתי כי יש הפעלה של Microsoft Internet הנכים של מפתחות מוצר ושיש לך להתקשר אליהם כדי לקבל ההפעלה. האם זה נכון עבור כל גירסאות OEM?. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא בפעם האחרונה עשיתי את זה. אם תפרסם קישור דוח אמין ואז נצטרך רעיון יותר טוב.
מה הם עשו בעבר הוא הוציא סדרה של גרסאות XP עבור מפתחות שונים אשר היו בתוקף. מפתח עבור תקליטור אחד לא היה להפעיל אחרת CD סדרת XP למרות שזה היה מפתח XP חוקי. לאלה שיחת טלפון זו הדרך היחידה להגיע הופעל. זה יכול להיות שם את הרושם התעוררה. המערכת שלי: טים
|
|
| |||
| |||
| קראתי על זה www.michaelstevenstech.com אתר אינטרנט תחת Windows XP שאלות נפוצות. (question17). |
|
| |||
| |||
| "כמו בפברואר 2005, 28, כל המפתחות תעודת המקוריות מודבקת במקרה הפעלת המחשב יהיה זמין באינטרנט "? הוא פשוט לא בסדר אז. אני חייב אינטרנט המופעל לפחות מאה של XP מותקנת מחדש אני מאפס באמצעות מקש תעודת המקוריות שלהם במקרה את המחשב בשנתיים האחרונות. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אייב לקרוא אותו ולא היו לי שום בעיות התקנת XP שלי שהפעיל את זה מעל הרשת, חזרה 07 מוקדם לחשוב מה ערך זה עוסק בקנה מידה גדול מגניבת של המהדורה הארגונית של XP (כי זה היה רישיון רב ואלפי מותר של מכופף o / s) ולכן כדי לעצור את זה רק חברות רשומות יכול לרשום אותו עם Microsoft, ומכאן שאלות בטלפון בוני קטנה ורישיונות COA אחד שבו עזב מעושה כמו COA הרשיון לשימוש אחד בלבד
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| פגומים registy המפתחות? | blubla | מערכות ההפעלה Windows | 8 | 11th נובמבר 2008 20:29 |
| Malfunctioning מפתחות | lukeS1206 | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 12th אוקטובר 2008 07:44 |
| Ctrl המפתחות לא עובד. | ICDWILL117 | כללי חומרה צ 'אט | 2 | -28 יולי 2008 15:38 |
| קוד זיהוי מוצר? מפתח מוצר? להסביר את 2 בבקשה | ashmehta | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 16th May 2008 13:36 |
| מפתחות ב-L הדף | tinkerbell | כללי תוכנות צ 'אט | 5 | 3rd אפריל 2008 08:41 |
| שרשרת כלים | |
| |