![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš planuoju įsigyti OEM Windows XP "po savo paskutinių pranešimų apie įdiegti XP. Aš perskaičiau, kad "Microsoft" buvo išjungtas interneto aktyvavimo produkto raktus ir kad jūs turite telefoną jas gauti aktyvacijos. Tai visiems OEM versijos tiesa?. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne paskutinį kartą aš jį. Jei po nuorodą tikėtina ataskaitą tada mes turime geriau suprasti.
Ką jie padarė, anksčiau išduotas ir XP versijos, kurios skiriasi raktai galioja serija. Vieną CD raktas nebūtų įjungti įvairių CD XP serijos nors ji buvo svarbių XP klavišą. Tiems telefonu yra vienintelis būdas gauti aktyvuota. Tai galėtų būti kur įspūdis atsirado. Mano sistema: Timas
|
|
| |||
| |||
| Aš perskaičiau jį www.michaelstevenstech.com tinklalapio "Windows XP" DUK. (question17). |
|
| |||
| |||
| "As of vasaris 28, 2005, visa autentiškumo raktai, pritvirtintas prie kompiuterio byla turės interneto aktyvavimo neįgaliesiems "? Jis paprastas klaidingą tada. Man reikia turėti interneto aktyvuota bent šimtas XP's Aš iš naujo įdiegti iš naujo, naudojant savo autentiškumo raktas nuo kompiuterio atveju per pastaruosius dvejus metus. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive, skaityti jį ir man nebuvo jokių problemų diegiant mano XP ir aktyvuoti, kad per neto, dar anksti galvoti, ką šis 07 straipsnis yra apie didelio masto piratavimas ir Corporate Edition ir XP (nes buvo įvairių licencijų ir leido tūkstančiams smilga o / s) ir taip sustabdyti šio tik registruoti įmonės gali užsiregistruoti pas ją "Microsoft", todėl klausimus telefonu mažųjų statybininkų ir vieną COA licencijas, kai liko nepakitusios, kaip licencijos autentiškumo buvo panaudoti tik vieną
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Sugadinti registy raktus? | blubla | Windows "operacinės sistemos | 8 | Lapkritis 11, 2008 20:29 |
| Sutrikimo raktai | lukeS1206 | General Hardware Chat | 1 | 12 spalis 2008 07:44 |
| Ctrl klavišai neveikia. | ICDWILL117 | General Hardware Chat | 2 | 28 liepa 2008 15:38 |
| Prekės ID? Product Key? Paaiškinti 2 prašom | ashmehta | Windows "operacinės sistemos | 4 | Gegužė 16, 2008 13:36 |
| Raktai L-top | Tinkerbell | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 5 | 3 balandis 2008 08:41 |
| Temos įrankiai | |
| |