![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam zamiar kupić wersję OEM systemu Windows XP po mojej ostatniej wypowiedzi o ponownej instalacji XP. Czytałem, że Microsoft została wyłączona aktywacja internetowa kluczy produktu i czy masz do nich telefonu, aby uzyskać aktywacji. Czy to prawda dla wszystkich wersji OEM?. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie po raz ostatni zrobiłem to. Jeśli zamieszczasz link do wiarygodnego sprawozdania wtedy będziemy mieć lepszy pomysł.
To, co robiliśmy w przeszłości wydał szereg wersji XP, dla których różne klucze były ważne. Klucz do jednej płycie CD nie uaktywnić inny dysk CD z serii XP, chociaż był prawidłowy klucz XP. Dla tych, telefon jest jedynym sposobem na aktywne. To może być tam, gdzie powstało wrażenie. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Czytałem na www.michaelstevenstech.com stronie internetowej w systemie Windows XP FAQ. (question17). |
|
| |||
| |||
| "Począwszy od 28 lutego 2005, wszystkie klucze COA umieszczony na obudowie komputera będzie miał internet aktywizacji osób niepełnosprawnych "? Jest to bzdura. Muszę mieć internet aktywowane co najmniej sto ponownie XP w I-zainstalowane od podstaw przy użyciu swoich kluczowych COA z obudowy komputera w ciągu ostatnich dwóch lat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive ją przeczytać i nie miałem problemów z instalacją mój XP i aktywowanie go w sieci, już w pierwszych 07 myśleć, co ten artykuł jest o dużej skali piractwa korporacyjnego edycji XP (bo to pozwolenie i pozwoliła wielu tysięcy gięte o / s), a więc zatrzymanie to tylko zarejestrowanych firm mogą zarejestrować się on Microsoft, stąd pytania przez telefon małych budowniczych i pojedyncze pozwolenia coa gdy opuścił bez zmian jak coa licencji było używać tylko jednego
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
![]() |
|
| Zakładki |