mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

XP OEM cheile cu handicap produs de Microsoft

Reply

Thread Tools
Old 6 aprilie 2008, 09:02
Grupul de stat

Default XP OEM cheile cu handicap produs de Microsoft

I sînt de planificare pentru a cumpara o versiune OEM de Windows XP următoarele posturi mele recente despre reinstalarea XP. Am citit că Microsoft au activarea cu handicap de internet a chei de produs şi că trebuie să le telefon pentru a obţine de activare. E adevărat pentru toate versiunile OEM?.
Old 6 aprilie 2008, 09:06
Grupul de donator

Nu în ultimul timp am facut-o. Dacă tu post un link la un raport de credibil, atunci vom avea o idee mai buna.

Ceea ce am făcut în trecut este emis o serie de versiuni XP pentru care chei diferite au fost valabile. O cheie pentru un CD-ar activa, nu un alt CD-ul XP serie, chiar dacă a fost un valid cheie XP. Pentru cei un apel telefonului singura cale de a fi activate. Care ar putea fi în cazul în care au apărut impresie.

Sistemul meu: Tim

Procesor (e):
Athlon 64 3500 +
Plăci de bază:
Asus A8N-VM CSM
Memorie RAM:
Pirat PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Placă de sunet:
Cherry RS 6000 M tastatură
Hard Drive (e):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s susţină
Optical Drive (e):
Samsung DVD-ROM-ul TS-H352
Cauza / PSU:
Thermaltake Soprana
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA cu ecran plat
Sistem de operare (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 6 aprilie 2008, 09:31
Grupul de stat

Am citit-o pe www.michaelstevenstech.com site-ul sub Windows XP FAQ. (question17).
Old 6 aprilie 2008, 09:41
Grupul de donator

"Ca din februarie 2005 28th, toate cheile de COA ataşat la cazul computerul va avea de activare de internet cu handicap "?

El este simplu greşit atunci. Eu trebuie să aibă la internet-activat cel puţin o sută de XP, am re-a instala de la zero, folosind cheia lor COA din cazul calculatorului în ultimii doi ani.
Old 6 aprilie 2008, 09:49
Grupul de donator

Ive citit-o şi i nu au avut probleme cu instalarea xp mea si activa pe net, înapoi la 07 începutul ceea ce cred că acest articol se referă la scară largă pirateriei a ediţie corporative de XP (pentru că a fost o licenţă şi de mai multe mii de permise de aplecat O / s) şi aşa mai departe pentru a opri acest doar companii înregistrate ar putea înregistra cu aceasta Microsoft, deci întrebări prin telefon constructori mici şi licenţe CoA singur în cazul în care stânga afectată, deoarece CC licenţă a fost pentru o utilizare numai

Un computer, o dată la mine bate joc de şah
Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box.

Sistemul meu: redden137

Procesor (e):
AMD Opteron 165 o / c
Plăci de bază:
asus a8n SLI Deluxe
Memorie RAM:
2GB pirat xms pc3200 platium
Placă grafică (e):
8800gts o / c
Placă de sunet:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (e):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (e):
1x Sony DVD RAM drive 1xphillips DV
Cauza / PSU:
700w moduler PSU
Răcire:
aer
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Sistem de operare (e):
XP Pro
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.