XP OEM cheile cu handicap produs de Microsoft Ive citit-o şi i nu au avut probleme cu instalarea xp mea si activa pe net, înapoi la 07 începutul ceea ce cred că acest articol se referă la scară largă pirateriei a ediţie corporative de XP (pentru că a fost o licenţă şi de mai multe mii de permise de aplecat O / s) şi aşa mai departe pentru a opri acest doar companii înregistrate ar putea înregistra cu aceasta Microsoft, deci întrebări prin telefon constructori mici şi licenţe CoA singur în cazul în care stânga afectată, deoarece CC licenţă a fost pentru o utilizare numai
__________________ Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. 
Sistemul meu: redden137 Procesor (e): AMD Opteron 165 o / c | Plăci de bază: asus a8n SLI Deluxe | Memorie RAM: 2GB pirat xms pc3200 platium | Placă grafică (e): 8800gts o / c | Placă de sunet: Creative SoundBlaster 4 | Hard Drive (e): 1x 80 GB 2x 250GB | Optical Drive (e): 1x Sony DVD RAM drive 1xphillips DV | Cauza / PSU: 700w moduler PSU | Răcire: aer | Network / Internet:
| Monitor (e): 22in widescreen | Sistem de operare (e): XP Pro | |