menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

XP OEM Product Key postihnutých spoločnosťou Microsoft

Reply

Thread Tools
Old 6. apríla 2008, 09:02
Člen Skupina

Default XP OEM Product Key postihnutých spoločnosťou Microsoft

Som plánujete zakúpiť OEM verziu Windows XP po mojej poslednej príspevky o reinštaláciou XP. Čítal som, že Microsoft má postihnutých internetu aktiváciu produktu a klávesy, ktoré ste do telefónu im získať aktivácie. Je to pravda pre všetky OEM verzia?.
Old 6. apríla 2008, 09:06
Darcu Skupina

Nie je v poslednej dobe som to urobil. Ak ste post odkaz na uveríte správa potom budeme mať lepší nápad.

Čo ste urobil v minulosti, je vydať viacero XP verzia pre rôzne kľúče, ktoré boli v platnosti. Kľúčovým pre jedno CD nebude aktivovať rôzne CD XP série, aj keď to bolo platné XP kľúč. Pre tých, telefonát to jediný spôsob, ako sa aktivuje. To by mohlo byť, ak vznikol dojem.

Môj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základná doska:
Asus A8N-VM CSM
Pamäť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržanie
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operačný systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 6. apríla 2008, 09:31
Člen Skupina

Četl jsem to na www.michaelstevenstech.com webovej stránky pod Windows XP FAQ. (question17).
Old 6. apríla 2008, 09:41
Darcu Skupina

"Od 28. februára 2005, všetky kľúče, COA pripojené k počítaču, prípad bude mať internetovú aktiváciu vypnúť "?

Je to jednoducho zlé potom. Musel som internet-zaktivovaný najmenej sto XP I re-inštalovaná od nuly pomocou ich COA kľúč z počítača, v prípade posledných dvoch rokoch.
Old 6. apríla 2008, 09:49
Darcu Skupina

Ive čítať a som žiadne problémy s inštaláciou moje xp a aktivácia ju na čistý, späť na začiatku roka 07, čo myslíte, že tento článok je o veľkom rozsahu pirátstva na firemné vydanie xp (pretože to bolo viac licencií a umožnila tisíckam ohýbaným o / s), a tak to zastaviť iba registrovaným spoločnostiam mohla zaregistrovať sa, že Microsoft, teda otázky telefonicky malých staviteľov a jednotnej licencie CoA kde neovplyvnili ako licenčné CoA bolo použitie len pre jedného

Počítač raz ma v šachu
Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu.

Môj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základná doska:
ASUS A8N SLI Deluxe
Pamäť RAM:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
Monitor (s):
22in širokouhlý
Operačný systém (y):
XP Pro
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.