мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

КСП ОЕМ производ тастера онемогућен Мицрософт

Reply

Тхреад Тоолс
Old 6. Мар 2008, 09:02
Мембер Гроуп

Default КСП ОЕМ производ тастера онемогућен Мицрософт

Ја планирам да купите ОЕМ верзију Уиндоус КСП након моје скорашње теме о поновној инсталацији КСП-а. Читао сам да Мицрософт онемогућити Интернет активирање производа тастера и да морате да их добијете телефон за активирање. Да ли је то истина за све "ОЕМ верзије.
Old 6. Мар 2008, 09:06
Донаторска Група

Није последњи пут да сам то урадио. Ако шаљете линк Истинит извештај онда ћемо имати бољу идеју.

Оно што су урадили у прошлости је издала серију од КСП-верзије за различите тастере које су важеће. Тастер за један ЦД не би активирали разне ЦД-КСП-серије, иако је важеће КСП-тастер. За оне телефонски позив је једини начин да се активира. Који би могао да буде где устаде утисак.

Мы Сыстем: Тим

Процесор (и):
Атхлон 64 3500 +
Матичне плоче:
Асус А8Н-ВМ ЦСМ
РАМ меморија:
Гусар ПЦ3200 ЦЛ2 ДДР-400 2ГБ
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 6600 512МБ
Соунд Цард:
Цхерры РС 6000 м тастатури
Тврди диск (и):
Баррацуда.7 + 2кс200ГБ 58МБ / с одржавати
Оптички погон (е):
Самсунг ДВД-РОМ ТС-Х352
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Телеуест 2кс20Мб/сец
Монитор (е):
СКСГА Флат Панел
Оперативни систем (е):
Слацкуаре (2.6.27.7) (Флуксбокс)
Old 6. Мар 2008, 09:31
Мембер Гроуп

Ја га читати на ууу.мицхаелстевенстецх.цом сајт под Уиндоус КСП Питања (куестион17.).
Old 6. тра 2008, 09:41
Донаторска Група

"Од 28. фебруара 2005, сви тастери ЦОА налепница залепљена на рачунару случају ће имати Интернет активирање онемогу?

Он равнице онда у реду. Ја треба да имају интернет активиран најмање сто сам КСП поново инсталира од нуле, користећи њихове аутентичности кључ из рачунара случај у последње две године.
Old 6. Мар 2008, 09:49
Донаторска Група

Лепи је прочитали и нисам имао проблема са инсталирањем КСП-а ми то активирање преко мреже, повратак у раним 07 мислим да оно ово је чланак о великих размера пиратерије на Цорпорате Едитион КСП-у (јер је то дозвољено и дозвола више хиљада савијен О / с) и како да се заустави ова само регистровано могу регистровати код фирме Мицрософт је, дакле питања на телефон малих градитеља и једну ЦОА дозвола, где је оставио непромијењен лиценцу ЦОА је за једну употребу само

А једном рачунару истукоше ме на шах
Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.

Мы Сыстем: редден137

Процесор (и):
АМД оптерон 165 о / ц
Матичне плоче:
Асус а8н сли заварати
РАМ меморија:
2ГБ гусар ксмс пц3200 платиум
Графичка картица (е):
8800гтс о / ц
Соунд Цард:
креативни соундбластер 4
Тврди диск (и):
1кс 80 ГБ 2кс 250ГБ
Оптички погон (е):
1кс Соны двд-рам 1кспхиллипс погон ДВ
Цасе / псу:
700у псу модулер
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
22ин уидесцреен
Оперативни систем (е):
КСП Про
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц