![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
|||
|
|||
|
Windows XP OEM sürümünü satın almak için XP'yi yeniden yükleme hakkında benim son gönderilen mesajları aşağıdaki düşünüyorum. Ben Microsoft ve ürün anahtarlarını devre dışı İnternet etkinleştirme var ki onları harekete geçirmek için telefon varsa okuyun. Bu tüm OEM sürümleri için doğru mu?.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Not I did it son kez. Eğer daha iyi bir fikir olur inandırıcı bir rapor daha sonra bir bağlantı sonrası.
Onlar geçmişte ne yaptık kendisi için farklı tuşları geçerli olduğunu XP sürümleri için bir dizi verilir. Bir CD için önemli değil farklı bir CD XP serisi bile geçerli bir XP anahtarı olduğunu aktive olur. Bu bir telefon tek yolu için aktive almak için. Bu olabilir nerede izlenimi ortaya çıktı. Benim Sistemi: Tim
|
|
|
|||
|
|||
|
Ben üzerine okuyun www.michaelstevenstech.com Windows XP SSS. (question17 altında web sitesi).
|
|
|
|||
|
|||
|
"28 Şubat 2005, tüm tuşları COA bilgisayarın davaya "İnternet harekete geçirmek devre dışı olacaktır yapıştırılmış itibariyle?
O düz sonra yanlış. Internet olmalıdır en az yüz XP'nin ben yeniden sıfırdan son iki yıl içinde bilgisayar durumda kendi COA tuşunu kullanarak yüklü çalıştırdı. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ive okumak ve i sorun benim XP yükleme ve ilk 07 içinde net, geri üzerinden aktive olduğu bu makalede büyük ölçekli XP kurumsal baskısının pirating hakkında ne düşünüyorum (çünkü bir çok lisans oldu ve canının izin binlerce o / s) ve böylece sadece kayıtlı şirketleri ile bu kayıt olabilir mikroskop, dolayısıyla telefon nerede lisans COA olarak etkilenmemiş, solu kullanmak için ufak kurucularının ve tek coa ruhsatı soruları durdurmak için sadece
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu.
![]() Benim Sistemi: redden137
|