менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

XP OEM ключ продукту Microsoft відключено

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 квітня 2008, 09:02
Член групи

Default XP OEM ключ продукту Microsoft відключено

Я планую купити ОЕМ-версія Windows XP після моїх останніх повідомлень про перевстановлення XP. Я читав, що Microsoft відключив активації інтернет ключі продукту, і що у вас є телефон, щоб отримати їх активації. Хіба це справедливо для всіх версій OEM?.
Old 6 квітня 2008, 09:06
Донор групи

Не в останній раз я це зробив. Якщо ви розміщуєте посилання на доповідь правдоподібно, то будемо мати більш повне уявлення.

Що вони робили в минулому, було видано низку версій XP, для яких різні ключі були дійсні. Ключ для одного компакт-диска не буде активувати різні CD XP серію, хоча це був дійсний ключ XP. Для тих, хто зателефонував єдиний спосіб отримати активована. Це може бути там, де виникло враження.

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 6 квітня 2008, 09:31
Член групи

Я прочитав це www.michaelstevenstech.com сайт під Windows XP FAQ. (question17).
Old 6 квітня 2008, 09:41
Донор групи

"Станом на 28 лютого 2005, всі сертифікат автентичності ключа прикріплюється до корпусу комп'ютера буде мати активації через Інтернет для інвалідів "?

Він рівнині то неправильне. Я повинен мати інтернет-активованих принаймні сто я знову ХР встановлена з нуля, використовуючи свій сертифікат автентичності ключ від корпусу комп'ютера протягом останніх двох років.
Old 6 квітня 2008, 09:49
Донор групи

Ів читав і в мене не було проблем з установкою XP і моя підключаючи його через мережу, ще на початку 07 думаю, що ця стаття про великих масштабах піратської корпоративного видання XP (тому що це було кілька ліцензій і дозволило тисячам Бент O / S) і таким чином зупинити це тільки зареєстровані компанії можуть зареєструватися в IT Microsoft, тому питання по телефону малі будівельники і однієї ліцензії КоА, де ліва зачіпає як ліцензія КоА для використання лише одного

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Пошкоджені registy ключі? blubla Операційні системи Windows 8 11 листопада 2008 20:29
Неправильно Keys lukeS1206 Генеральний обладнання чат 1 12 жовтня 2008 07:44
Ctrl клавіші не працюють. ICDWILL117 Генеральний обладнання чат 2 28 липня 2008 15:38
Продукт ID? Ключ продукту? Пояснюючи 2 будь ласка ashmehta Операційні системи Windows 4 16 травня 2008 13:36
Клавіші L-TOP Tinkerbell General Software чат 5 3 квітня 2008 08:41
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.