![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я планую купити ОЕМ-версія Windows XP після моїх останніх повідомлень про перевстановлення XP. Я читав, що Microsoft відключив активації інтернет ключі продукту, і що у вас є телефон, щоб отримати їх активації. Хіба це справедливо для всіх версій OEM?. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не в останній раз я це зробив. Якщо ви розміщуєте посилання на доповідь правдоподібно, то будемо мати більш повне уявлення.
Що вони робили в минулому, було видано низку версій XP, для яких різні ключі були дійсні. Ключ для одного компакт-диска не буде активувати різні CD XP серію, хоча це був дійсний ключ XP. Для тих, хто зателефонував єдиний спосіб отримати активована. Це може бути там, де виникло враження. Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| Я прочитав це www.michaelstevenstech.com сайт під Windows XP FAQ. (question17). |
|
| |||
| |||
| "Станом на 28 лютого 2005, всі сертифікат автентичності ключа прикріплюється до корпусу комп'ютера буде мати активації через Інтернет для інвалідів "? Він рівнині то неправильне. Я повинен мати інтернет-активованих принаймні сто я знову ХР встановлена з нуля, використовуючи свій сертифікат автентичності ключ від корпусу комп'ютера протягом останніх двох років. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ів читав і в мене не було проблем з установкою XP і моя підключаючи його через мережу, ще на початку 07 думаю, що ця стаття про великих масштабах піратської корпоративного видання XP (тому що це було кілька ліцензій і дозволило тисячам Бент O / S) і таким чином зупинити це тільки зареєстровані компанії можуть зареєструватися в IT Microsoft, тому питання по телефону малі будівельники і однієї ліцензії КоА, де ліва зачіпає як ліцензія КоА для використання лише одного
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Пошкоджені registy ключі? | blubla | Операційні системи Windows | 8 | 11 листопада 2008 20:29 |
| Неправильно Keys | lukeS1206 | Генеральний обладнання чат | 1 | 12 жовтня 2008 07:44 |
| Ctrl клавіші не працюють. | ICDWILL117 | Генеральний обладнання чат | 2 | 28 липня 2008 15:38 |
| Продукт ID? Ключ продукту? Пояснюючи 2 будь ласка | ashmehta | Операційні системи Windows | 4 | 16 травня 2008 13:36 |
| Клавіші L-TOP | Tinkerbell | General Software чат | 5 | 3 квітня 2008 08:41 |
| Різьба Інструменти | |
| |