![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| heyyy там Само бърз въпрос. Айв имам копие на XP про 64bit, но дали това не е наистина си струва ми да го използвате? Искам да кажа е, че моите предимства пред 32bit? или недостатъците за tht въпроса. Ползвам XP пропорционално на 32bit момента. Аз не че Vista се предлага в 64bit доста, но отказват да го използват, арго готовност изглед ме самостоятелно ![]() наздравици |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Единствената причина да видя да тече 64bit е, ако искате да пуснете повече от 3GB на RAM.
| |||
| |||
| yeahh този какъв Ive виждал и в други постове .. Има ли някаква забележима разлика от изпълнението 32bit макар? Това, което интересува Im инча. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Също така, някои програми са само 64bit, обаче не са твърде много от тях, и причината е най-често мисля, Дейв.
| |||
| |||
| само ако сте поставени в повече RAM, ако остане с всички същия хардуер (приема че сте какъв 3GB RAM лимит), вие няма да забележите никаква промяна (ако всичко това ще стане по-лошо), а някои програми имат проблеми със съвместимостта 64bit версии на ОС на това обаче става все по-добре, както 64bit е все по-широко използвани |
|
| |||
| |||
| okayyy, наздраве thts това, което исках да знам, няма смисъл в променящия се над |
|
| |||
| |||
| приветственото си, че не биха могли да помогнат |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Инсталиране на Windows 7 32BIT или 64bit | robina80 | Windows операционни системи | 9 | 24-ти октомври 2009 година 08:12 |
| 32bit XP и Vista 64bit OS | rrico18 | Windows операционни системи | 3 | 22 Дек 2008 10:54 |
| Windows XP 32bit или 64bit Всяка разлика? | Fatpigeon | Windows операционни системи | 4 | 13 Дек 2007 13:09 |
| Vista 32bit или 64bit | headnet15 | Windows операционни системи | 3 | 26 ноември 2007 05:33 |
| Изглед, 32Bit или 64bit???? | Гръмовержец | Windows операционни системи | 8 | 17-ти септември 2007 05:58 |
| Нишка Инструменти | |
| |