![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| heyyy zde Jen rychlý dotaz. IVE dostal kopii xp pro 64bit, ale je to opravdu stojí za to mi to pomocí? Já myslím, že je tam můj výhody oproti 32bit? nebo nevýhody THT věci. použít i pro xp pro 32bit současnosti. Já ne, že Vista je v 64bit poměrně hodně, ale odmítají ji používat, cant stand vista mi samo ![]() na zdraví |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jediný důvod vidím běžet 64bit je, zda chcete spustit více než 3 GB RAM.
| |||
| |||
| yeahh IVE to je to, co viděl na jiných místech .. Existuje nějaký znatelný rozdíl od výkonu 32bit když? že to, co im zajímat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Také některé programy jsou pouze 64bit, ale tam nejsou příliš mnoho z nich, a váš důvod je nejčastější Myslím Dave.
| |||
| |||
| pouze tehdy, když jste ve více paměti, pokud si pobyt u všech stejný hardware (za předpokladu, že jste pod 3gb RAM limit) nebudete všimnete jakékoli změny (pokud se něco bude horší) a některé programy mají problémy s kompatibilitou s 64bit verze OS to však je to stále lepší, jak 64bit je stále široce používána |
|
| |||
| |||
| okayyy, fandí thts, co jsem chtěl vědět, nemá smysl, než přepínání |
|
| |||
| |||
| Váš vítáme, jsme rádi, že by mohlo pomoci |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Instalovat Windows 7 32bit nebo 64bit | robina80 | Operační systémy Windows | 9 | 24.října 2009 08:12 |
| XP 32bit a Vista 64bit OS | rrico18 | Operační systémy Windows | 3 | 22. Prosinec 2008 10:54 |
| Windows XP 32bit nebo 64bit Jakýkoli rozdíl? | Fatpigeon | Operační systémy Windows | 4 | 13. prosince 2007 13:09 |
| Vista 32bit nebo 64bit | headnet15 | Operační systémy Windows | 3 | 26. listopadu 2007 05:33 |
| Vista 32Bit a 64Bit?? | Hromovládce | Operační systémy Windows | 8 | 17. Září 2007 05:58 |
| Thread Nástroje | |
| |