![]() |
|
| |||
| |||
| heyyy εκεί μόνο μια σύντομη ερώτηση. IVE έχεις ένα αντίγραφο των XP Pro 64bit, αλλά είναι πραγματικά αυτό που αξίζει να μου το χρησιμοποιείτε;; Θέλω να πω ότι μου είναι εκεί πλεονεκτήματα έναντι 32bit;; ή μειονεκτήματα για tht θέμα. i χρήση XP Pro 32bit για σήμερα. i ότι δεν έρχεται σε Vista 64bit πολλά, αλλά αρνείται να το χρησιμοποιήσει, επίκλισης stand vista μου αυτο ![]() εις υγεία |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μόνο το λόγο αυτό μπορεί να δει να τρέχει 64bit είναι αν θέλετε να τρέχει περισσότερο από 3GB RAM.
| |||
| |||
| yeahh thats τι IVE δει σε άλλες θέσεις .. υπάρχει αισθητή διαφορά επιδόσεων από 32bit όμως;; im ότι αυτό που ενδιαφέρει. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επίσης, ορισμένα προγράμματα είναι μόνο 64bit, ωστόσο δεν υπάρχουν πάρα πολλοί από αυτούς, ο λόγος είναι και η πιο κοινή πιστεύω Dave.
| |||
| |||
| μόνο αν έχετε θέσει σε περισσότερη μνήμη RAM, αν μείνετε με όλα το ίδιο υλικό (με την προϋπόθεση να είναι κάτω από το όριο 3GB RAM) δεν θα παρατηρήσετε καμία αλλαγή (αν κάτι θα επιδεινωθεί) και κάποια προγράμματα έχουν προβλήματα συμβατότητας με τις εκδόσεις 64bit του OS της, ωστόσο αυτό γίνεται όλο και καλύτερη, όπως 64bit γίνεται πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα |
|
| |||
| |||
| okayyy, cheers thts αυτό που ήθελα να ξέρω, δεν αλλάζει σε σημείο πάνω από |
|
| |||
| |||
| την υποδοχή σας, χαίρομαι που θα μπορούσε να βοηθήσει |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εγκαταστήστε τα Windows 7 32bit και 64bit | robina80 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 9 | 24 Οκτωβρίου, 2009 08:12 |
| XP 32bit και 64bit Vista OS | rrico18 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 22 Δεκ. 2008 10:54 |
| Windows XP 32bit και 64bit Οποιαδήποτε διαφορά; | Fatpigeon | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 13 Δεκ. 2007 13:09 |
| Vista 32bit και 64bit | headnet15 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 26 Νοε 2007 05:33 |
| Vista, 32bit και 64bit;;;; | Βροντών | Λειτουργικά συστήματα Windows | 8 | 17η Σεπ 2007 05:58 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |